Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas z rękawiczkami identycznieMała_mi to kruszynka. Mam nadzieję, że szybko osiągnie wagę2 kg. A rękawiczki dla Laury też są czymś zbędnym i ryku jest masę jak je zakładam. Potem i tak je ściąga.
Makuc poniedziałki mam wolne (jeszcze przez min 2 tyg)
łapki aż bordowe ale założyć i tak nie da
a wczoraj aż mnie nerw wziął bo na spacerq dołączyła moja kumpela z mężem policjantem i on stwierdził (w zartach, fajne żarty
) że OPS na nas naśle bo dziecko maltretujemy i to że na siłę jej nie zakladamy rękawiczek to bezstresowe wychowanie jest... ja poczekam jeszcze pół roku aż ich syńcio będzie w takim wieku jak Michalina i wtedy sobie z nimi porozmawiam
zresztą widzieć widzę normalnie, tylko oko ogólnie podpuchnięte jak po całonocnym płaczu. ale to nic dziwnego bo łzawiło wczoraj jak oszalałe... najwyżej do rodzinnego się jutro przejdę jakby coś się wydawało nie tak
dzisiaj powinnam zacząć nowe opak. tabsów ale chyba zleję temat i poczekam ze 2 miechy a w międzyczasie może ginkę uda się zaliczyć

no chyba że młody do kumpli na boisko pobiegnie
korki zaczynam o 14, tylko nie wiem jak rozgryźć kwestię sprzątania, bo M mi sie snowu zepsuł i przydałoby się focha na całego walnąć - miałam nic nie sprzątać, no ale... w układzie takim że korki jednak będą to przynajmniej jedno pomieszczenie muszę doprowadzić do stanu użytkowania
a no i właśnie z okazji focha "pocałości" tabsy odpuszczam
ja się już przyzwyczaiłam do braq wiadomoczego, najwyzej będę wam ciekawe sny opisywać
no weeee powiedz że już ci lepiej
zobaaaa, Idulec ci odpisał aż dwa razyw jednym poście

mojej jakiś czas temu jakieś krostki na policzku, a teraz na czółku wyszły i zachodzę w głowę o co kaman
twój ślubny powinien się cieszyć że z nim porozmawiałaś bo ja mojemu zdecydowanie "ciche i mroźne dni" zafunduję
obiecuję więcej jak tylko oko się uspokoi i troszkę czasu będzie:***