Kania78
...
Co się stało???Hej Ja tylko na chwilę nie mam dziś głowy :-( i póki co nie mam czasu tu być.
Życie jest tak strasznie niesprawiedliwe :-( ehhh
Kroma jak mam dostać @ też mam takie zachcianki.
Oliwia się już obudziła więc tymczasem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co się stało???Hej Ja tylko na chwilę nie mam dziś głowy :-( i póki co nie mam czasu tu być.
Życie jest tak strasznie niesprawiedliwe :-( ehhh
. Dziecko udało się na drzemkę, chociaż z początku nie bardzo chciał bo przyjechał brat mojej teściowej no i Łukasz zainteresowany wujkiem i zabawą z nią, no ale już zaczął marudzić, tak więc jak tylko go położyłam to zasnął.
Cieszę się że nocka już lepsza od ostatnich. Namolna wczoraj u Ciebie też była? czy ja coś źle zakodowałam? co ona chciała?
i do tego teściowa w taką pogodę nie rusza się z domu wrr..

. Potem jakoś tak ciężko mi się było odzywać w związku z sytuacją jaka zaistniała na forum a nie za bardzo chciałam się opowiadać po którejkolwiek ze stron bo lubię zarówno Ciebie Nat jak i Sariskę a udawać, że nic sie nie dzieje to juz w ogóle jakoś tak głupio... a, że mialam z Adzią trochę przejść zdrowotnych: tak jak chyba już wcześniej pisałam przyplątał jej sie wirus jakiś okropny, wdała sie jej grzybica w narządach płciowych po tej serii antybiotyków, straciła kompletnie apetyt no i w dodatku zupełnie mnie sobą osaczyła tzn. nie rusza sie beze mnie na krok, więc i tak nie miałam ani siły ani czasu ani też głowy, żeby z Wami poklikać...

ale wspomnienia i tak mam zajefajne
kasza jew w ubranku, włosach, nosie, nie no po prostu masakra, umyła sie nią 

u nas, podobnie jak u MAŁEJ_MI, takie produkty są wysoko w szafkach pozabezpieczne, bo inaczej co 15min. musiałabym coś innego sprzątać.
powiedz mi, szampony zakrywaję ew. odrosty? bo czasami się zastanawiam, czy aby w ten sposób koloru nie odświeżać, ale zawsze mam obawy, że jeszcze bardziej róznicę odrost - włos farbowany będzie widac wtedy.
o KROMA i EMIŚ też muszą się za porządkowanie zabrać. W kupie raźniej,tfu, w grupie :-);-)
natchnął mnie chyba cytat w sygnaturce maqca
i siedzę i myślę: wiemy ale nie chcemy wiedzieć? widzimy ale nie chcemy widzieć? a może nie wiemy i nie widzimy? bo jeśli wiemy i widzimy to...