helloł ewrybady
dzis piątek - juuupi
MAKUC – jakie sexy pończoszki ;-) A w kwestii tatoo , to wlasnie tego samego się obawiam.
KROMA akurat sushi robiłam z wędzonym łososiem , a takowego baaardzo lubię ;-) jeśli chodzi o samo przyrządzanie to nie ma co podziwiać , bo w robieniu sushi to dopiero raczkuję
ALICJA Nie zdążyłam zobaczyć Twojego dzieła ale nie zaskoczyłas mnie tym ,ze na własny slub sama robilas dekorację ,zaproszenia itd. No bo kto jak kto (no jeszcze oczywiście
SARISĘ w tym widzę) ,ale Ty wybitnie uzdolniona w tej kwestii jestes , a poza tym wiem jak lubisz te wszystkie cudeńka. A co do słodyczy to doskonale Cie rozumiem, ehhh ileż to cierpienia. Sama walczę ,zeby nie sięgać po te pyszności.
DZIULKA cos Cię tu mało ostatnio :-(. Weź sobie może wolne w pracy, co? ;-) Ochhh mogli by i nas [postraszyc takimi temperaturami na plusie .
E-LONA czyli dalsza cześc dnia nie była wcale taka milutka. Buuu :-(
WIOLI no nie dziwię Ci się ,ze bulwersują Cię polscy dorobkiewicze. Dużo się tutaj słyszy o 'naszych' na wyspach . Wstyd :-( Gratuluję nowego fona ;-)
MAŁA_MI suuuuper ,ze razem działacie w tych przygotowaniach.
RAGNA współczuję tak kiepskiego samopoczucia. Cóż , pozostaje życzyć Wam zdrówka , a Tobie chusteczkowych przyjaciół zawsze pod ręką ;-)
KANIA dziś koniec rehabilitacji i zastrzyków?? A może tak speszyl for mi , wstawisz jeszcze na chwile fotkę?
Witaj
AGUSINKA. Fakt ,ze my już się znamy ,ale chętnie poznamy i Ciebie ;-)
HAPPY dobrze ,ze nocka lepsiejsza :-) Szybkiego uporania się w sprawach porzadkowych życzę Tobie i
MAKUCKOWI.
KAHAAA jejku no widzisz trzeba było tak wczesnie do pracy nie przychodzic , kto wcześnie przychodzi – sam sobie szkodzi , jak widać

haha.