kroma
Fanka BB :)
hejka
u nas jednak choroba i to dwójka mają grypę, Arka czyści i ma gorączkę, Olka znowu gardło. Więc spadam do moich pacjentów i Buźka dla was dziewczyny. A nocka kiepska spałam od 3 do 6tej i powiem, że nawet nie czuję się zmęczona, może dlatego, że rano poszłam na 8 do lekarza i mnie wywiało po głowie i przewiało te szare komórki.
Baśka- a może od tabletek taka reakcja jest, a jak masz wątpliwości to zadzwoń do gina.
Agusinka- i jak mała ci wstała szybko czy dała pospać.
Dziulas- dobrze, że mała ci tak je chętnie.
Kania- to dobrze, że macie już po testach, a co do wiatru to nic nie mów, mnie też ledwo nie zwiało.
u nas jednak choroba i to dwójka mają grypę, Arka czyści i ma gorączkę, Olka znowu gardło. Więc spadam do moich pacjentów i Buźka dla was dziewczyny. A nocka kiepska spałam od 3 do 6tej i powiem, że nawet nie czuję się zmęczona, może dlatego, że rano poszłam na 8 do lekarza i mnie wywiało po głowie i przewiało te szare komórki.
Baśka- a może od tabletek taka reakcja jest, a jak masz wątpliwości to zadzwoń do gina.
Agusinka- i jak mała ci wstała szybko czy dała pospać.
Dziulas- dobrze, że mała ci tak je chętnie.
Kania- to dobrze, że macie już po testach, a co do wiatru to nic nie mów, mnie też ledwo nie zwiało.

albo ten czas tak szybko leci) i wogóle to dziś takiego nerwa maiłam na Lenkę że aż się ze zlości na siebie poryczałam a poszło o jedzenie bo od samego rana masakra jakaś chleba tylko dwa gryzy i to jak wróbelek,płatki jej na mleku zrobiłam to łaskawie 4 łyżeczki zjadła a resztą pluła,przed spaniem obiadku aż 1 łyżeczkę,normalnie ltałam za nią jak głupia,dobrze ze tendzień się skończył.