dzień dobry,
no tak miałam wczoraj ewakuować się na chwilę a wyszło tak że nie wróciłam już tutaj. Wybraliśmy się jeszcze wczoraj pod wieczór na krótki spacer, a jak wróciliśmy to byłam już tak padnięta że nic mi się nie chciało. Wczoraj latałam po oddziałach urzędu miasta i serdecznie dość miałam
kania przypomniałaś mi że i ja powinnam podciąć grzywkę i włosy jeszcze przed świętami. Wkurza mnie to że mam ich tak pełno i na dodatek takie gęste są. Wrr. No ale nie widzę siebie w innej fryzurze niż dłuższe włosy.
moriam u nas odsmoczkowanie nie było takie ciężkie, na początek oduczaliśmy używania smoczka wieczorem przed snem, ale widziałam że przed drzemką dzienną on musi tego smoka mieć, ale z czasem jak urwał ostatniego smoczka to nawet nie protestował i chyba pogodził się z tym że smoczka już nie ma, że zostały tylko ramki po nim heh, bo cała guma oderwana.;-)
Co do zajęć na basenie, to my od czasu do czasu chodzimy, ale moja mama zapowiedziała nam że ona będzie chciała kiedyś opłacać Łukiemu lekcje basenu ale takie profesjonalne w grupie dzieci z instruktorem,ale to dopiero wtedy jak Łukasz będzie bardziej rozumny coś około 4-5 lat. Mojej mamy siostrzenica chodzi na takie zajęcia i moja mama jak ostatnio była z nią na tych zajęciach to była pod wielkim wrażeniem jak te dzieci się nie boją wody.
dziulka pisałam chyba w piątek że teście zadzwonili w czwartek że mają jakąś ważną sprawę do załatwienia na wsi i że nie przyjadą. Moi rodzie się nieźle wkurzyli, bo mama na przygotowywała wszystkiego żeby ich ugościć a oni taki numer wycinają. Zresztą z ich strony to tylko taka ściema była. Moi rodzice chcieli już wiedzieć na czym stoją jeśli chodzi o koszty a Ci ciągle coś kręcą. Chociaż teść powiedział że przed świętami da mi 7 tysięcy na ślub , w ogóle w to nie wierze tym bardziej że dowiedziałam się że mieszkanie w którym teraz mieszkamy jest zadłużone na ponad 2tys. Tak więc z ich strony to ściema i tylko kręcenie i przeciąganie czasu co mnie okropnie irytuje. No i mama stwierdziła że ich już nigdy do siebie nie zaprosi, jak coś to przyjadą do Krk.
emilab daj znać jak po wizycie u lekarza!
kroma może ta gorączka to po szczepieniu, a ile jej miał? Poza tym żadnych innych objawów nie ma?
dorisday pierwszą przymiarkę mam za ponad tydzień w Wielką Sobotę;-) Współczuję spóźnienia się wypłaty, nie lubię czegoś takiego, bo co jeśli ktoś np żyje z jednej wypłaty? No a my czekamy na tez zwrot i ciekawe kiedy będzie.:-)
Mój G. mimo że ma na razie OK pracę, to i tak ciągle poszukuje czegoś lepszego, nigdy nie zaszkodzi szukać.
Łukaszenko śpi. Ja zrobiłam do południa kolejną część porządków wiosennych w szafach, muszę jeszcze zimowe buty pomyć i pochować bo myślę że już potrzebne nie będą.

Obiad też przygotowałam.
Głowa mnie coś pobolewa.