witam wiecozrnie

)))))))))) jutro wolne

)))))))))))) z rana idziemy na kawe do mojej mamy coby mi dala swiety spokoj

)
nocka przespana do 8.30

)) w pracy tak szybko teraz czas leci ze masakra.... i jakos mniej zmeczona jestem

))
przed poludniem wzielam sie za ubranka Leane i powyciagalam te wiosenno letnie, dzis smigala w skarpetkach i spodniach i koszulce cienkiej, bez body bez rajtuz

))))))) znowu mi sie robi kupka ubran do odstwaki

dzisiaj przymierzylam jej bluzeczke na 104 cm i kurde prawie dobra!!! rekawy lekko za dlugie ! szok!!!!!!!! dzisiaj w sklepie byla babka z coreczka- myslalam ze mala ma z roczek bo taka drobniutka malutka a ona ...starsza od mojej o 1.5 mca!!!!!!!! szok!!!! jak pokazalam tej babce zdjecie Leane na telefonie to w szoku byla. tamto dziecko to taki dzidzius jeszcze! a tak wogole to gadala tez duzo tamta malutka jak i Leane i mimo ze ma poltora miesiac wiecej to jeszcze nie chodzi!!! podobno dopiero ZACZYNA wstawac.... byli u lekarza i ortopedy- to samo co u nas- sama mloda musi nabrac odwagi bo tamta podobno tez ostrozna. dzisiaj Leane spacerowala sobie sama przy lozeczku podtrzymujac szczebelki, widac po niej ze ma sile a boi sie puscic calkiem. udalo jej sie kilkakrotnie zrobic kilka ( 3-4 ) kroczkow, za jedna raczke chodzi coraz smielej ale szuka tej drugiej reki i wtedy idzie jak pocisk. smialosci pannie brakuje. poza tym duzo ladnych slwoek mowi juz po francusku nowych, nazwy zwierzatek, nie tylko odglosy i inne tam proste zdania ze cos tam jest albo ze czegos tam nie ma, albo sie pyta gdzie jest np dudus, albo pisaki... itp. po moim powrocie z pracy jak weszlam do klatki ( mieszkamy na pietrze 2 bis- czyli miedzy 3 a drugim po srodku) to na dole slyszalam jak glizda sie hihocze!!! musialam sie z nia powyglupiac, udawac ze ja zjem, laskotac przytulac itp i po wielkiej walce wyladowala w lozeczku.
DORIS nie pod koldra.... wejdz na zamkniety to sie dowiesz szczegulow

))
KANIA oj dziala.... jak na zamknietym bywasz to poczytaj

a co do siostry to super ze wszystko wp orzadeczku

)))))
KROMA akcja z odkurzaczem mnei rozsmieszyla do lez

)))))))))))
co do pogody to u nas lato i tak ma na razie zostac

teraz wieczorem jest 16 stopni i w krotkim rekawie wracalam do domu

))
BASKA to Leane siedzi dzisiaj na podlodze w poludnie i se spiewa " pipa pipa pipa"

))))))
MALA MI napisz jak w weekend wasi rodzice gadali w waszej obecnosci, jak sie zachowywala ta ropucha stara? mowilam ci ze 13 sierpnia przyjezdzamy do PL ?? tak na 99% !!
a moj maz dostal nowa (od poneidzialku) prace i .... dali mu urlop w tym terminie co mi bo tak im pasowalo

))))))))))))))))))))))
AGUSINKA u nas telefony i piloty i kalkulator-wszystko co guziczki ma ja interesuje

)