reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Nie lubię takiej wietrznej pogody, źle na mnie działa....
Wczoraj Oliwia powiedziała "dupa" :baffled:

Baśka fakt, masz rację niech porwie :-)

hahaha no właśnie jak juz zacznie mówić to nie tylko te ładne słówka. Trzeba sie pilnować.
Mnie nic dzisiaj nie nastraja pozytywnie. W dodatku w pracy tez dzis zrobiłam jedno wielkie NIC. Co za dzień:no:

No ja ogólnie nie używam brzydkich słów ale ta własnie kuzynka Kamila ona bardzo przeklnina i wogóle drapie gryzie bije innych i to nie tylko dzieci:crazy:i obawiam się że mały sięmoże od niej nauczyć bo niestety dzieci szybko łapią załaszcza to co nie powinny:nerd:

Baśka bardzo szybko łapią, widzę jak moja chce naśladować córkę mojego brata (5 letnią), która aniołkiem nie jest. Przede wszystkim zauważyłam że ją ciągnie do starszych dzieci, z bratankiem nie chce się bawić bo jej wiecznie coś zabiera i musi walczyć (a potem mówi mi, że się go boi).
Doris właśnie zignorowałam, nawet się słowem nie odezwałam tylko z mężem popatrzyliśmy na siebie i w duchu się pośmialiśmy.

Dobrz ja mykam do sklepu po coś do am dal małego bo on mnie ciągnie i mówi mamo choć am no to trzeba się przewietrzyć a wiatr troszkę ustał więc skorzystamy z okazji.
Bede wieczorkiem jak mi się uda. milego dzionka życzymy:-)

Doris też w pracy nie chciałabym dziś nic robić ale niestety się nie da, a śpię na siedząco.
Baśka miłego wietrzenia:-)
Ika witaj :-)

Miłego dnia Wam życzę mimo wszystko :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Doris- mój ma odwrotnie, minął mu już etap radia i śpiewania, teraz ciągle ten odkurzacz i nawet jak melodia leci to on z rurą tańczy, a co do ząbków to mojemu dopiero dolne dwójki się przebiły.
Kania- ja też śpiewam jak pożal się a jednak moje dzieci jakoś lepiej to robią niż ja, w sumie ja im śpiewam dopóki mi nie zwrócą uwagi że mama fałszuje.

Ja po szczepieniu, ale lekko zapiszczał, jeszcze na plac poszliśmy i do sklepu i teraz siedzę padnięta. Objadłam się lodów i mnie brzuch boli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry