Ufff już myslałam ,ze do was nie napiszę. Od rana ruch w telefonach mam dziś wielki.
No ale do rzeczy:
BASKA -olbrzymie GRATULACJE!!!! Powiem Ci ,ze nie przypuszczałabym , bo mówiłas o tych antkach .... i trochę mnie przestraszyłas ,ze mimo ich przyjmowania można jednak zajść w ciąże. No niby żadne zapezpieczenie nie daje 100% pewności , ale jak się człowiek zabezpiecza to myśli ,ze to wystarczy. W każdym razie tak jak piszesz , los tak chciał i życzę Ci ,zebyś tą ciąze przeszła lekko i przyjemnie :-)
KROMA współczuję dolegliwości alergicznych :-(
RAGNA masakra ile się naczekałas u tego lekarza . Faktycznie musisz się teraz nagimnastykować ,zeby się wykąpać. Niech te 3 tygodnie szybko zlecą!!!
DAWIDOWE ojjjj faktycznie mialaś ciężki dzień. :-*
DZIULKA bardzo lubię czereśnie ,ale ja po kilku mam dośc. Ty je musisz kochac ,ze tyle zmieścilas, ale masz rację zdecydowanie lepsze to niż czekolada.
SARISA brakuje mi tu takiej emotikonki z grożącym palcem , albo klapsem na pupę.... bo to Ci się należy za to „ cały dzień coś robiłam i nie usiadłam na 5 minut”.... normalnie ręce mi opadają. Trzymam kciuki za wiadome wiesci u gina. A jeśli chodzi o imieninki Zuuu to kazałabym ją ucałować ,ale sama to zrobię w niedzielkę!!!
IDA ja biorę Marvelon . Lekarz dał mi je , bo po okresie karmienia jak mój biust zanikł powiedziałam mu jak sprawy się mają i powiedział ,ze te antki są zdecydowanie dla mnie. No i muszę przyznać ,ze trochę czasu minęło , ale faktycznie działają. No i tez chciałabym spiralkę ,ale podobnie jak u Ciebie brak funduszy na ten cel

aha, i tez tak mam z tymi porządkami przy PMS. Super ,ze szykujesz się na spotkanko z emisią i kromą. Mleko bebilon 1200g za 15zł????? Jaja sobie robisz? To chyba jakieś przeterminowane
HAPPY uśmiałam się Twoim opisem nauki sikania Amelki i to jak ona sobie to interpretowała. Mój Dorian ma 'gdzieś' ten cały nocnik. :-( On po prostu nie ma czasu usiąśc , a biegowych nocników nie wymyślili.
KANIA okropnie mi przykro ,ze u Was taki wirus. Niedość ,ze się nie wyspałaś , to jeszcze teraz skupić się na pracy nie mozesz. A może tylko jej coś zaszkodzilo?
MAŁA_MI ale Ty kochana dbaj o zdrowie!!!! przemęczona jesteś . Musisz mieć czas na wszystko ,ale tez czas na odpoczynek musisz znaleźć!!!!
MAKUC i chwala Bogu ,ze tego 'milego' pana w kadrach nie bylo. Uffff masz to już za sobą!
EMILIAB to wcale nie głupi pomysł z tą pomocą i opieką choć na chwilkę nad Franiem, żebys mogla trochę czasu poświęcić tylko Kubie.
A co u mnie? Hmn , no nic ciekawego. Wczoraj byłam u babulinki jak zwykle zrobiłam jej male zakupy i zapłaciłam 2 rachunki. Wieczorem byłam na siłce i dałam sobie wycisk :-),troszke się rozczarowałam ,bo karnet podrożał a u mnie krucho z kasą :-(ale cieszę się ,ze dziś już piątek i nie moge doczekać się niedzieli!!!!