kasis
Fanka BB :)
Cześć kochane
Chciałam sie przywitać trochę byłam ostatnio zajęta więc miałam mniej czasu i prawie nie wchodziłam na neta, zaraz nadrobię kilka dni wstecz.
Domkaa witam
A ja dziś byłam na wynikach i piłam glukoze bleeee!! ale jakoś poszło, przez pierwsze 20 minut muliło, ale jakoś poszło
teraz tylko czekam na wynik o 16
Chciałam sie przywitać trochę byłam ostatnio zajęta więc miałam mniej czasu i prawie nie wchodziłam na neta, zaraz nadrobię kilka dni wstecz.
Domkaa witam
A ja dziś byłam na wynikach i piłam glukoze bleeee!! ale jakoś poszło, przez pierwsze 20 minut muliło, ale jakoś poszło
. Dzwoniłam właśnie do przychodni w której pracuje moja Pani doktor co prowadzi mi ciąże i chciałam umówić się na wizytę do niej. Pani w rejestracji mi mówi,że nie może mnie umówić, zapytała do tego czy chodzę do niej prywatnie czy na NFZ a ja że na NFZ... to ta mi powiedziała że dopiero na październik mnie może umówić. To ja jej na to- że wtedy to ja już prawdopodobnie urodzę i wtedy taka wizyta nie będzie mi potrzebna. Wrr... Wcześniej się jakoś tak umawiałam i nie było problemu kompletnie. Mówię jej że potrzebuje teraz pójść do Pani doktor bo robiłam wyniki badań i chcę z nią je skonsultować a po drugie to jest ten czas kiedy powinnam odbyć tą co miesięczną wizytę. Będę musiała w poniedziałek specjalnie tam podjechać do rejestracji i pozałatwiać z tym. Gdybym wiedziała,że tak będzie to umówiłabym się osobiście na wizytę w czwartek, bo byłam tam bo robiłam badania, a tak to muszę teraz specjalnie tam jechać- taki kawał drogi. No i niby gdzie kobietom w ciąży pomagają, lepiej traktują? Jak się stoi w kolejce do rejestracji aby oddać badania albo właśnie umówić na wizytę to nikt się nie zlituje i nie przepuści, a broń boże gdyby jeszcze stanąć poza kolejką. Chociaż wydaje mi się że faceci są bardziej czulsi pod tym względem niż kobiety, mimo że większość z nich przechodziła przez to samo, były w ciąży i wiedzą jak to jest. Dziwne zjawisko.