reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
nieeeeeeeeeeee, powiedzieć nie powiem, ale jakoś mi tak teraz... heh, dobrze że winko od szwagierki plus pifffko w chwili obecnej pomagają mi na luzie do tematu podejść...

co to ja chciała...
aha, Agnieszka, a ja kojarzę zdj twojego starszaka - musiałam gdzieś podczas szperania na forum już na Ciebie trafić bo swojej pamięci fotograficznej ufam raczej;-)

ehhh, pożytku dzisiaj ze mnie już nie będzie, spadam, moze później zajrzę :***

Ida pojawiła się, i znikła zostawiając nas w niepewności :szok: chyba, że jeszcze śmieje się i płacze na przemian. [edit] jest. I znowu cośik i pajszła. ej... a AGNIESZKA już kiedyś zdjęcie starszaka na galerię wrzucała, pamiętam i ja :-D

ida ja na trójmieście kiedyś pisałam ale padło śmiercią naturalną,a później już nie...az do dziś:-)
no ale juniora to u was wrzucałam nie tak dawno

Ostatnia edycja:
Ida jak to coś śmiesznego to pisz !!!
Makuc u mnie maj-czerwiec oraz sierpień-listopad to miesiące wiecznych urodzin... a koncert ma się skończyć ok 22.30 a potem sztuczne ognie, to sobie polukam :-)
Pizza dotarła, fasolek dokarmiony teraz będzie spał ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
śmierdzi mi tu winkiem.

Ja mam winko w domu ale nie ruszam sama, bo się nie pohamuję i M mnie zastanie w stanie nieważkości.

Co do pracy to leci mi szybko czas, a w pracy jakoś nie mam czasu pomyśleć o moich łobuzach, jedynie co jak idę do pracy to mis smutno i jak wracam do domu i one takie stęsknione. Dzisiaj cały dzień z nimi i teraz dopiero je oddelegowałam do łóżka. Szkoda mi ich bo jak wracam to się tłuką i płaczą i są rozkapryszone.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry