reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam

Jak narazie Laurka lepiej się czuje ale mnie wyjorzystuje bo sobie leży na poduchach w moim łóżku i każe sie karmić a to zupką, a to jogurcikiem :-D:laugh2:. Sama nie tylko mama ma dawać. Narazie gorączki nie ma ale 2h temu dostała syrop. Dam jeszcze o 22 i zobacze co sie bedzie działo jutro rano. Miałam się dopakowywać ale pranie (we frani bo się automat psuje i nie chce aby mi powiedział właściciel że zepsułam), kopot, zupa i jeszcze dogotowują się zrazy wołowe i padam. Jutro będzie obiad to popakuje tak aby było 3/4 na tip top

agnieszka witaj

makuc co się stało?

reklama
dawidowe- to się Laura potrafi ustawić :-) Ale fajnie, że z nią lepiej.
agnieszka - witaj, a to większe to już pełnoletnie.

Ja po fryzjerze, szybko się uwinęła, z dzieciakami już na spacerze byłam, po obiedzie i dopoczywam.

Hej!
Spotkanko z Dziulką super tylko szkoda, że tak krótko. Nagadałyśmy się, że hej. Pojechałam ze starszym, bo Laurucha nadal chora. Mąż Dziulki biedny, bo my klechałyśmy, a on głównie słuchał i bawił się z dziećmi. :-)
Dawidowe wiesz czego jeszcze mi do całej tej sytuacji z Laurą brakuje? Wachlowania i winogron. :-p Oby to jednak nie choróbsko było.
Agnieszka witaj.
Makuc kobieto nie schlaj się, bo nie będziesz w stanie tu nic napisać. ;-) Co takiego się stało? Nie wypalił prezent?
Kroma a gdzie zdjęcie, no gdzie?
Sarisa biedna Polcia. Trzymam kciuki, żeby udało się wyjaśnić co jest przyczyną jej problemów.

e-lona ona naprawdę leży i rozkazuje. Pić, chusteczkę, jogurcik ale nie to że sama tylko mama nakarm. Śmieje się i wykorzystuje. Mama lata jak służąca. No cóż jedną ją mam to o nią dbam.

dawidowe nie daj się bo się przyzwyczai za bardzo do luksusów :rofl2: grunt,że jest lepiej może jakaś trzydniówka:confused:
makuc uszy do góry będzie lepiej utop smutki to pomaga:tak::tak::tak:
jejku reszty nie pamietam ale sie wdroże obiecuje:sorry2::sorry2::sorry2: wiem,że dziulka to taka wygadana z Francji:laugh2:nie obraźcie się.
A ja pifffko pije i sie relaksuję,bachory jeszcze nie śpią ale zaraz ich położę bo już mam ich dość na dzisiaj
a jutro z rańca na grzybki wybywamy:tak::tak::tak:

Agnieszka- ja ostatnio jak powiedziałam bachory do łóżka to moja starsza jak wracała do babci to do niej z tekstem, i połóż babcia bachora do łóżka, chyba dziadka miała na myśli :-) Unikam tego słowa ostatnio, bo Arek niby nie gada, ale nie wiadomo co zapamiętuje :-) I relaksuj się przy piwku, ja nie mam ani piwa ani z kim.

Dawidowe- właśnie o to chodzi, że trzeba mieć kogo rozpieszczać, kiedyś ona się odwdzięczy :-)

E- lona- ja nie umiem sobie sama fotek pstrykać, nic ciekawego. Przy okazji kiedyś dam jakieś foto ze mną. Fajnie, że widziałaś Dziulaska, teraz już wiem czemu jej mało tak ostatnio.

u mnie jak zwykle mąż coś spieprz.ł :wściekła/y::crazy::szok::no: a prezent finalnie sama przepiłam :-D, bo już sil na mojego ślubnego i jego zachowania nie miałam. Ale cii :-p bo szkoda moich nerwów w ten piękny wieczór ;-)
CZARODZIEJKA :* a Ty gdzie byłaś, jak Cię nie było cu? no, no, no tak długo ni słowa nie napisać.
BAŚKA u nas są klubiki w których dzieci na godziny można zostawiać właśnie tj. albo wykupujesz karnet albo po prostu dzwonisz do Pań dzień wcześniej i informujesz, że dziecko wtedy i wtedy będzie u nich i potem za te godziny płacisz. Po tym co napisałaś, kompletnie Ci się nie dziwie, że rozważasz taką opcję z klubikiem. Ja na 100% zrobiłabym identycznie.
DAWIDOWE widzę, że Laura potrafi idealnie wykorzystać sytuację ;-) najważniejsze, że już z nią lepiej!
KROMA co z włosami robiłaś? I jak Ci się pracuje? Tęsknisz wtedy za dziećmi? a może wręcz przeciwnie - odpoczywasz?
E-LONA przyznaj się, że po prostu sobie niańkę znalazłyście, co by na spokojnie móc pogadać z DZIULĄ :laugh2: a nie tu wciskasz, że jej mąż biedny :-p;-) Laura dalej chora? :baffled: Ja schlana piszę więcej niż trzeźwa, więc spokojna głowa. Prezent wypalił ale mój mąż nie. i o :wściekła/y:
AGNIESZKA widzę, że przez dłuższy czas nas podczytywałaś, skoro DZIULKĘ kojarzysz :rofl2: tak patrzę na zdjęcie u Ciebie w podpisie i powiem Ci, że przystojnych masz tych chłopaków, oj przystojnych. A jakie oczy mają :-)

humor mam lepszy, więc będę Was męczyć. Chyba, że nikogo nie budziet.
a ciekawe jak tam IDY biznesowanie :confused:

Bry wieczór, ja tylko na chwilunię by życzyć obu Laurom E-lony i Dawidowe dużo zdrowia, przywitać nową mamuśkę Agnieszkę, podziękować Czarodziejce za info odnośnie napięcia i reahabilitacji, Kromie powiedzieć, zeby się pochwaliła nową fruzurą, Sariski zapytać czy dzień dziś lepsiejszy, przytulić mocno Makuc :***, dopytać Wioli gdzie dziś wybyła??? i zapytać Iduśkę jak jej weekend mija :-) Buźka dla Was,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry