reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe ja bym chetnie sie z Toba zamienila a Ty bedziesz sie nudzic za mnie..Oczywiscie nie liczac zajmowania sie chlopakami;-)

E-lona no myslalam,ze sie wszyscy rozchoruja ale na katarach sie skonczylo i juz wszyscy zdrowi

hejka

Tak to jest jak się nie ma czasu na bb, to się pomyłki zdarzają :-) Mój Arek ma 2 latka ale 28-10 :-) Dziękujemy na zapas.
Jestem chora, a raczej przeziębiona, dzieciaki też ciągle katar mają i kaszel, ale bez poważnych jakiś objawów, jedynie co córa mnie martwi bo ma zapalenie spojówek i już dzisiaj rozpalona na wieczór była. Uroki przedszkola.
Jak się ogarnę kiedyś z pracą to będę częściej,a tak nie mam jak i chęci.
Pozdrawiam was.

E-lona no wasnie nie wiemy ..jakis badziewnych zabawek nie chcemy kupowac a nic sensownego nam do glowy nie przychodzi..:baffled:Bedziemy w Krakowie na jego urodzinach wiec moze tam mu cos wymyslimy,po cichu licze,ze mozee dziadkowie(jedni albo drudzy) zrobia niepodzianke i wpadna do Krakowa co bylo by najlepszym prezentem mysle sobie...

Dziewczynki witam się z Wami i ja... i siankiem i za.pierd.dalankiem:-D

edit: ale żesta już chyba wszystkie poszły spać,więc grzecznie powiem tylko dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
wypiłam 3 łyki wina i o 21.30 usnęłam na podłodze przed kompem :confused::-D:szok:

tyyy to ja cie do francji nei zapraszam... co z ciebie kompan do picia??:)

witam wieczorem i leje z waszych tekstow:)) oj brakowalo mi takich klimatow na forum:p

ISIA od ALICJI dwa latka dzisiaj ma - ciocia DZIULA sle ci kochaniutka mase buziaczkow i Leane tez:)))))))))))))))

RYSIEK ja jestem i doje TATRE:))))))))))))))

a poza tym to jestem debilem.... rano zakupy, potem obiad i do pracy na popoludnie wrocilam , zrobilam pizze i co?? no zrobilam salatke jarzynowa z majonezem... trza byc debielm coby kroic warzywka wk soteczki o 23h!!!!

no am oj malzonek oglada jakze "podneicajacy" program naukwoy o wampirkach itp... kocham takie cos masakaraaaaa...

jutro ide z Leane i malzem do mamy na obiad wiec mam temat z glow i pewnei niezla walowke nam szykuje:)))

reklama
Melduje się weekendowo by złożyć Isi wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin. Oliwia pierwsza nocke na nowymm łożu przespala aż do 4 po czym wylądowała u Nas w łóżku. Nie śpimy w sumie od 5. Dziś wyprawiamy jej małe urodzinki. Zamówiłam tort dla Niej. Przyjdą moi rodzice, brat z rodzinka i siostrzyczka z rodzinka. A reszta gosci w przyszłym tygodniu bo w swoim m3 nie jestem w stanie pomieścić wszystkichw jednym czasie na jednej imprezie. Ale poza tortem i kawa nic nie szykuje bo nie mam na to sił i energii. Oliwia tak oostatnio daje mi popalic że nerwa czasami mam od 5 rano.... Teraz siedzi i układa klocki a ją pisze z telefonu. Mąż dosypia w drugim pokoju. Miłej niedzieli Wam życzę. Buziakow sto dwa dla każdego Maluszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry