reklama

Październikowe Mamy 2010

Witaj Ikaa:-)
a Kamil właśnie zasnął:eek: godziny mu się pozmieniały czy co:confused2:
W ogóle uważacie że powinno się dziecko oduczyć popołudniowej drzemki?Bo moja szwagierka ma 3,5letnia córkę i jak ona już miała 1,5roku to ta już ją nie kładła tylko po 18 już miała iść do spania na cała noc:crazy: i mówi ze jak Kamil nie śpi tak jak zawsze to też mam go oduczyć bo potem do pózna będzie wariował.A ja myślę że jak chce spać to przecież nie będę go na siłę przetrzymywała:unsure: co myślicie?

reklama
Witam sie i ja ale jestem dzis kompletnie nie w formie...:confused2:

E-lona dziadkowie sami wpadli na ten pomysl,ale Tomka rodzice maja do Krk 700km wiec nie sadze ale mam nadzieje,ze moi sie skusza,maja mniej bo "tylko" ok 300:-p

Kania a jak w ogole sie czujesz kochana?Przeszly Ci mdlosci juz??

Baska ja bym nie sluchala takich"madrych rad" szwagierki;-)

Makuc zdrowka dla Ali!!!

przeżyłam wieczorne lamenty Alicji, zaliczając przy tym sprzeczkę z mężem. Czasami wydaje mi się, że on jest zupełnie z innej planety i że ma bardzo ograniczone myślenie w pewnych tematach :wściekła/y:

IKAA czytałam o tych bakteriach. Masakra jakaś. Swoją drogą dobrze, że się przyznali i w sumie nie zdziwiłabym się gdyby wiele takich przypadków było załatwianych "cichaczem", bez rozgłosu i informowania samych zainteresowanych. Poza tym gdzie byłaś, jak Cie nie było? :-p
W ogóle uważacie że powinno się dziecko oduczyć popołudniowej drzemki?[...]A ja myślę że jak chce spać to przecież nie będę go na siłę przetrzymywała:unsure: co myślicie?
wg. mnie bardzo dobrze myślisz :-) Dzieci same wiedzą ile snu potrzebują, i żadne oduczanie nie powinno tu mieć miejsca.
SHEENEY w takim razie szybkiego powrotu do sił życzę!

cicho na bb i pusto i ciemno. buuu.

Baśka najważniejsze by mu badania porobili, a co do drzemek to może Kamil teraz dłużej śpi i dlatego mu się poprzestawiało???
Sheeney dzięki że pytasz, mdłości czasami dokuczają ale mniej, więc mam nadzieję że miną całkiem. A ogólnie w miarę dobrze, teraz więcej odpoczywam ale jak za długo poleżę to też nie za dobrze. A Tobie czemu spadła forma? Dzieciaczki dały popalić???
Ika gdzieś była, jak Cię nie było? W szoku jestem odnośnie tych bakterii, mam nadzieję że dotyczy tylko tych płynów...
Makuc trzymam kciuki, by Alicji szybko to przeziębienie przeszło, a co do filmu to dokładnie o tym napisałam.
Mąż walczy z córką w pokoju (usypia) więc mam chwilę by poczytać...

Moje kochane dzieci juz spia...Kaniula przez to,ze od rana nie jestem w formie to daly mi popalic...Tymek zaczal "gadac" i robi to non stop na wysokich tonach :-D ,synek za to wariowal caly dzien a mnie te glosne dzwieki dzialaly dzis jakby mi ktos mlotem pnumatycznym nawalal po glowie...
Dobrze,ze czujesz sie juz lepiej ,teraz powinny byc najlepsze tyg (ha nawet ja kilka takich mialam w ciazy)

Sheeney widzę, że podobnie reagujemy na wysokie dźwięki, mnie strasznie drażnią ostatnio piski, łomoty, głośne krzyczenie i płacz lub jęczęnie... A na dodatek córcia dostała wczoraj odkurzacz - zabawkę więc jak mi ssawką po płytkach lub panelach "szoruje" to jakby mi ktoś świdra do mózgu wkręcał...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry