Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pozostaje pocieszenie że w pobliżu mam plac zabaw więc obstawiam że będziemy tam ciągle przesiadywać

jak z mezem lepiej troche?
acha musze wam powiedziec ze jestem strasznie dumna z mojego bartka choc kuba czasem go walnie albo ugryzie to bartek jest opanowany przytula go powtarza ze go kocha ze ma najlepszego brata na swiecie caluje go glaszcze po glowie a i kuba jest strasznie za nim czasem az kezka sie zakreci w oku jak leza razem orzytuleni albo sie cmokaja tula do siebia ahhh
ps. słyszałyście o jakiejś zarazie która do nas z Niemców idzie?
normalnie coś się z tym światem wyrabia
a chorobowo bo najpierw Mycha jakąś jelitówkę miała czy coś (i tak cud że dopiero teraz załapała bo przed tym razem to w ostatnim czasie ze 2 porząąąąąąąąąąądne jeszcze miałam a ona się uchowała), potem ja masakryczne grypsko złapałam. wczoraj babcia miała stresa bo młoda u niej spała a tu gorączka po obiedzie jej wylazła
ale nurofen dał radę i mimo przebujanej nocki jakoś przeżyły. a właśnie chwilę temu przestałam słyszeć jej wycie - chyba ze zmęczenia zasnąć nie mogła
i jeśli to nie piątki to ja już nie wiem co jest grane 

ale się postaram

i gratuluję:-)
trzeba myśleć optymistycznie, le to bardziej dla ciebie bolesne będzie niż dla niego bo już bez nadzoru go nie puścisz
szkoda że koniec lata bo nieźle byś się opaliła na tym placu zabaw
;-)

serio ja bym nie poszła żeby mi płacili;-)i nie ukrywam żem ciekawa co cię tak rozstraja ostatnio
od francejskiej granicy doszło już do naszej niby
kwestia mycia rąk i ogólnie uważania na niemyte owoce/warzywa no i wodę niegotowaną