reklama

Październikowe Mamy 2010

wiesz co od niedzieli jest ładnie słonecznie, ale wietrznie troszke. Generalnie też mam taką nadziję :-) w weekend nas nie ma, ale do piątku jest dużo czasu. A i jak do Zoo to jak najbardziej polecam Zuzka byla przeszczęśliwa :-). A ja Zuzke ubieram w koszulke z krotkim , na to bluzka z długim kurtka taka jesienna, dziny, i czapulinka no i na szyje jakiś szaliczek ;-). A Polcie w to co po domu i na to kaminezonik z polaru i czapa.

A własnie Happy pisałaś o serwisie dla Amelki śmialo mogę Ci polecić, my co prawda mamy plastikowe, ale w kawke to my się bawimy codziennie. A dziś jak usypialam Polcie to wszystko znosiła do salonu i miała taką radochę jak znosiła sobie filiżanki i dzbanki, że aż serducho moje się radowało :-).

reklama
wklejaj wklejaj Idulcu póki żem jest i ja:-p:-Da jak urodzinki-udane?no i co to za prezent-bo ciekawość nie zżera?!!

Sheeney udanego i pogodnego pobytu w Krakowie :tak:

a tak w ogóle to witam wieczornie...Miłosz śpi od jakiś 20 minut a ja mam czas dla siebie (czyt.na prasowanie:crazy:)

IDA ode mnie i moich chlopakow takze duzo buziakow i usciskow dla Twojej dwulatki!!

Rysia
daj se spokoj z prasowaniem:-p dpbrze,ze ja nie rasuje bo ostatnio to bym nie nadarzala zanim bym skonczyla praswac to juz by do prania szlo:-D i czasu nie mialabym juz zupelnie na nic

Ostatnia edycja:
Dobranoc Sariska ja też zaraz uciekam chociaż by się położyć:dry:

Nie wiem czy jutro dam radę wejść i w ogóle do poniedziałku także już dziś złoże życzonka dzieciaczką...

happy Sto latek dla Amelki z okazji jutrzejszych urodzinek;**

reklama
Ida,Sheeney żeby nie było że ja tak wszystko prasuje (a szkoda że brak mi na to ochoty tudzież chęci:sorry2:)...tylko i wyłącznie rzeczy Miłosza (a i tak mnie to przerasta:sorry2:).
Baśka udanej przeprowadzki...już się nam tu nie stresuj (dobrze będzie!!!)
Sarisko dobranoc:*

a ja zajęłam się czymś innym i teraz w końcu pora udać się w stronę żelazka (które czeka włączone na mnie już od jakieś godziny:crazy::crazy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry