reklama

Październikowe Mamy 2010

Halo
Idusia całuski dla Misi i jeszcze raz wszystkiego naj nja dla niej :). Pochwal się co kupiliście. My kupimy kierownice z Fisher Price :-), bo chyba jest najlepsza ;-), chociaż jeszcze chciałam lego Duplo kupic..
Wioli no urodziny w srodku tygodnia to paranoja, ale niktórzy muszą zrobić urodziny w dniu urodzin i koniec ehh. Powodzenia w szuakniu prezentu
Happy i jak się torcik udal? Napewno bedzie pieky i smaczny pamietam Twoj jaki zrobiłaś rok temu :-). Kochana najważnijesze ze Wy będziecie na tych urodzinkach :-) to dla dziecka najważniejsze. I powodzenia w szukaniu prezentu

U nas wszystko ok, chociaz Zuu złapała katar, ale już po nim i odkryliśmy, że wychodzą pomału ostatnie 5. Mnie zawiało gdzieś i szyją nie mogę ruszać :-(, boli jak niewiem co i z dnia na dzień jest gorzej niż lepiej ehh. A Polcia rośnie jak na drozdach jak bylismy na szczepieniu (2 tyg.temu)wazyla 5,540 i 63 cm.
Wczoraj bylam na forum ale przeczytalam linka o lasce ktora chce oddac roczne dziecko do adpocji i jakos skupic się nie mogłam i dalej o tym myślę jak można napisać, że nie kocha się swojego dziecka ehh

reklama
Kamil zasnął,ja zjadłam obiad i tak ciągle myślę bo uzgodniliśmy z mężem że czas aby Kamil zaczął spać we własnym łóżku.Tylko że mam dylemat bo nie wiem czy wstawić mu łóżko do naszej sypialni czy od razu do jego pokoju? No i czy od razu od pierwszej nocy w nowym mieszkaniu go tam położyć czy może odczekać parę dni?PROSZĘ DORADZCIE MI:oo2:

SARISKA też właśnie to czytałam i aż mnie zamurowało tosz to dziecko już ma rok i do tego że go nie kocha ehh szkoda słów:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Sarisko powiem CI że przeczytałam to samo i aż żal za serce ściska że są takie matki...i jej ostatni wpis że "jej jest wszystko jedno czy dziecko trafi do jakiś normalnych ludzi czy do zoboczeńców-ona chce się poprostu od niego uwolnić":no:i że nie cierpi swojego dziecka itp.TO JAKAŚ MASAKRA:-(
Miałam kryzys macierzyństwa-a raczej jakiś etap bezradności,ale jak to przeczytałam to jakby ręką odjąć te moje problemy bo kocham tego mojego Łobuza najbardziej na świecie i dam sobie z nim radę-bo jak nie ja,to kto:-)
A tak w ogóle to zdrówka dla Ciebie i Zuzi....a Polcia to już naprawdę duża dziewczynka (rośnie Ci pociecha jak na drożdżach):-D

Iduś dla Twojej Michalinki przesyłam najlepsze życzonka urodzinowe:-)Niech rośnie zdrowa,pogodna i by była szczęśliwa każdego dnia:-D:-DSto latek dla małej Jubilatki i dla jej dzielnej mamusi:tak::-)
imagesCARYY0BN.jpg

aaa i jeszcze najlepsze choć spóźnione życzonka dla Oliwki Kani,dla Kamilka Baśki,dla Frania Emilki,dla Piotrusia Natolinki i wszystkich innych Jubilatów,którzy już obchodzili swoje święto:-D
imagesCA68FOZX.jpgi tym samym dziękujemy za życzenia dla Miłosza:-)

resztę postaram się nadrobić później (choć czasu u mnie jak na lekarstwo).Cały czas jestem sama z Miłoszem i trudno mi się z czym kolwiek wyrobić (zganiam to na przesilenie jesienne bo co jak co,ale prania,sprzątania,prasowania itp.mam pełno a za nic się zabrać nie mogę:crazy:)
Buziaki dla wszytskich Mamusiek i ich Pociech:-D

Ostatnia edycja:
Sariska ja mu mówiłam już że jak pójdziemy mieszkać do naszego mieszkania to będzie miał pokoik swój i czy będzie tam chciał spać zapytałam on za każdym razem odpowiada że tak to może mu się spodoba:sorry2:

A dziś zszedł na dół do dziadków i mówi im że Kamil ,mama i tatuś pójdą do swojego domu do miasta mieszkać i nawet mu nic nie wspominałam ale może mu się skojarzyło że pakowaliśmy się w niedzilę.

Rysia a żebyś wiedziała, że jak to czytam to wierzyć się nie chce? Bo jakby facet to mowił to i owszem jestem zrozumieć, że nie kocha, bo on w ciąży nie jest, a przecież ta wieź już wtedy zaczyna się rodzi. Ech no chyba nie każda mama ma tyle miłości. Najgorsze jest to , że przejmuje sie tym jak rodzina na to zareaguje, a nie przejmuje sie gdzie dziecko trafi. I zastanawiam się, czemu nie odda go mamie swojej? Bo myślę, że by jej pomogła? Zresztą niewiem czy ona zasługuje na to żeby o niej pisać
Basia jeszcze 2 dni to zobaczysz jak będzie :-). A jak teście na Waszą wyprowadze dalej im nie pasi?

Sariska teściowa coś czasem mówi jak my sobie poradzimy:laugh2::laugh2:
Teściu panikuje bo uważa że 3pietro to wysoko i jak tam meble wnieść na to najstarszy brat męża mówi mu że 3 piętro to nic na 10 czasem wnoszą jak winda padnie.Ale ogólnie już się chyba pogodzili z tą myślą i stwierdzili że już będą mieli ciszę:dry: tak jakbyśmy akurat byli najgłośniejsi:baffled:

A co to tej matki tego biednego maleństwa to ona chyba psychicznie chora jak można tak pisać w ogóle po co się ... jak nie chciała,nie lubiła dzieci:wściekła/y::no: Nie rozumiem i nie chce zrozumiem:crazy:

Nadrobiłam zaległości :-D:-D:-D:-D tyle produkujecie, że nie nadążam :-D:-D:-D:-D
Ida
nie wiem, może się stresuję tym właśnie że Ktosiek nie chce dać o sobie znać :-) Badania standardowe morfologia, mocz i toxo, cyto...Co Misi zakupiłaś? Czekam na foto-relację z urodzin Misi :-)
Wioli o tuż to, że nie dała, jem słodkie i nic, Oliwia reagowała pamiętam bardzo na słodkie, i na okrągło miała czkawkę, no ale każde dziecko jest inne, może to będzie bardziej leniwe ;-) To imprezka Wam się szykuje w środku tygodnia ;-) Kupiłaś coś?
Dziulka to Ty mnie nie zrozum źle, urządziła histerię bo jej zabraliście tego żółwia, a teraz jak się go dopomina to nie chcecie jej dać, dlaczego??? Jakiś konkretny powód? Wydaje mi się to dziwne, w końcu to jej zabawka, prezent który dostała. Zrozumiałabym gdyby nie był odpowiedni do jej wieku, ale chyba jest??? Moja nie raz urządza histerie z byle powodu, czasami wystarczy jak zobaczy mnie po wejściu ze złobka do domu, alergia na mamę..., coś jej nie spasuje i jest do końca dnia jazda.
Happy jak torcik? Zrób zdjęcie jak udekorujesz i wrzuć Nam tutaj :-) Zdrówka dla Casperka - Ani. Jak wycieczka pociągiem Amelki? Oliwia ma lego klocki, nieduże ale bardzo lubi się nimi bawić.
Sarisa zdrówka dla Zuzi, coby katar szybko minął a Tobie to zawianie, niech mąż wieczorem porządnie rozmasuje.
Przeczytałam wypowiedzi tejże kobiety i jestem w totalnym szoku...:-(
Smutno mi się zrobiło na serduchu :-(
Basia nowy dom, nowy pokój więc tam łóżko Kamilowi postaw, wierz mi że będzie zachwycony, Na pewno to dużo zmian, ale dzieci szybko się adaptują "u siebie" :-)
Rysia gdzie zdjęcia z urodzinek solenizanta??? A co u Ciebie poza tym że brak Ci czasu ???

Ostatnia edycja:
Baska no ot dobrze, ze juz sie przyzwyczaili do mysli ze się wyprowadzacie. Wy będziecie mieć spokój i ciszę i dopiero zobaczysz jak to super się mieszka samemu :-).

Edit: Kaniuś katarku już niby nie ma :-(, bo nasa zatkanego nie ma, ale przed drzemką fridą ściągnęłam co nieco :-(, a w sobotę weselicho...ciekawe czy pojedziemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Weszlam na ten link od sariski nie jest mi nawet smutno jestem poprstu wkurzona zla i niewuem co jeszcze ona pisze ze nuewue czy nue zrobi krzywdy temu dziecku moze trzeba to komus zglosic zeby nie stala sie jakas tragedia czlowiek chory z nienawusci moze wyrzadzic wiele zla chyba nie mzna czytac widzuec i nie reagowac kurcze bezsensu to wszystko mozna cos zrobic?niechce za chwile przeczytac goracego newsa w tv jakie to zycie jest niesprawiedliwe biedne dziecko mam nadzueje ze jednak odda je komus kto da mu milosc na ktora zasluguje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry