reklama

Październikowe Mamy 2010

Happy to moja jeszcze 5 nocy temu spała ze smokiem. Robił się coraz wiekszy przyjaciel, wyła dopóki jej nie dałam i zasypiała natychmiast. Wiec jej uciełam kawałek i jak to zobaczyła powiedziałam że widziałam jak jej pieski odgryzły. Opieprzyła pieski i smoka do ust nie wzięła ani o nim nie mówi już 5 nocy. Od tak bez płaczu. W szoku jestem.

reklama
jestem i zyje. w robocie mnei dzisiaj doslwonie wszystko wqrwialo ale przezylam.... jutro na rano... wrrrrrrrrrrrrrrrrr....

u nas im bardziej zwracam uwage na smoczek tym bardziej ona go musi miec, jak nic nie mowie to neiraz smok lezy nie ruszony pol dnia. na siesty i spanie na noc go doi ale potem wypluwa i zyrafke dusi w rekach cala noc.

dzis przyszedl malz z leane do mnie do pracy. moja mloda taka podjarana ze myslalam ze padne!! jej smiech slyszalam z daleka mimo ze jej nei widzialam, takiego miala powera ze masakra!!!:))) jak wrocilam do domu to biegiem do mnie i z przytupem w ramiona. potem poleciala do drzwi puszcza caluski do klamki i "kocham nianie"!!! myslalam ze padne:))) normalnie baterie duracela przy mojej to maly pikus....

witam z remontu. Siedzimy w jednym pokoju a panowie juz wymienili 3 okna w dużym pokoju i teraz robią kuchenne. Potem zaczną w małym pokoju to pzejdziemy do dużego. A potem znowu bo będą obrabiać. POdobno do 13 się wyrobią.

Witam:-)
Dawidowe- jak tam już po wymianie okien?
A co do smoczka to u mnie Kamila jak i Gabi nie brały smoczka.Takie egzemplarze mi się trafiły.
jedyne co to obie śpią z pieluchą tetrową -złożoną w kosteczkę .Jak ja to mówię robią sobie wieczorem okład na policzek do snu:-D
A my dziś byłyśmy z Kamilą w Muzeum Narodowym na zajęciach plastycznych a popołudniu na sankach- u nas tyle śniegu napadało że szok.Dobrze bo zaczęły się ferie.
Nic czekam aż mąż wróci i idę pobiegać .
Miłego popołudnia i wieczoru.

Już po wymianie okien. W zasadzie 4 wielkie okna w tym dwa podwójne i balkonowe wymieniali od 8 do 12,50 . Uwijali się bardzo i wlaściel był wiec ich dopilnował aby zrobili to dokładnie. Wszystko już posprzątałam i odpoczywam. Jeszcze dziś mam fieranki i zasłonki do prasowania jak wyschną i powiesić. Jedna jutro bo prana ręcznie i ocieka. Okna umyje za tydzień bo kazali się wstrzymać do wtorku a jak bedę chodziła do pracy to pociemaku nie będę myła. A terz nie mogę ruszyć ani ręką ani nogą.

hejka dziąchy

ja mam ręce pełne roboty, ale jeszcze dwa tygodnie i laba, szkolę dziewczynę na zastępstwo. Arek gada po chińsku ale większość słów już zrozumiała i ciągle gada, chyba siostrę przegadał już i się rządzi, buntuje, ryczy i nie słucha. No ale mam nadzieję, że jak 3 przyjdzie to przejdzie mu ten najgorszy bunt. W nocy nie śpi, taty szuka i śpi z tatą, o tyle mam luz, że mnie nie woła. No i zapomniałam, że przez parę mało go uczyłam na nocnik, a on sam zaczął chodzić i sikać, idzie do łazienki ściąga majty siada i sika. Nawet mnie nie woła, że chce, tylko jak zrobi, żeby się pochwalić.

A ja mam ciągle mdłości, nic mi się nie chce. Czekam aż skończą się te mdłości.

Pozdrawiam wszystkie mamy. I dzieciaki też.

Hej:-)
Widzę, że tu dobre wieści:-):tak:- u DAWIDOWE sprawnie akcja z oknami poszła, KROMY Arek sam się nauczył na nocnik, JOLI ferie się zaczęły - super :-).
U nas....hm..."na Zachodzie bez zmian"...nuuuudy :sorry2:

No i wszystko już poprasowała i powiesiłam. Znaczy jedna w małym pokoju ale jutro. Jak nie mogłam ruszyć nogą to teraz jeszcze ręką ruszyć nie moge. heh tak bym się teraz napiła zimnej mocno gazowanej coli. No i pozostaje herbatka z cytrynka.
Laura spać nie chce tylko wydziera się w łóżeczku a ja jestem tak zmeczona że jak wyjdzie i nabałagani to mogą mnie ponieść nerwy wiec dla jej dobra lepiej jak tam siedzi.

reklama
Mojateraz przylazła i mówi "wstałam i cio mi teraz powiesz?" i siedzi i mi trajkocze jak najęta cio robisz cio mi powiesz wynalazła nakrętki które zbieramy do fundacji wzięla garstke i siadła układa i się pyta ile teraz mam?? teraz czekam aż spac może pódzie...ale nie widzę żeby to szybko nastąpiło... teraz wymyśliła że będzie piła elbatke i jeszcze nalej mi ciągle powtarza a jak się jej pytam czy idzie spać to mówi ''jutro''

Dawidowe fajnie że już po robocie teraz do wielkanocy masz święty spokoj chyba że wcześniej chłop wroci:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry