reklama

Październikowe Mamy 2010

Po wizycie - Gabrysia waży już 2780 g.
Szyjka skrócona ale twarda, zamknięta.
Wyniki gbs, toxo ujemne.
I teraz news dnia, wskazania mam do cc i pewnie tak mnie dr rozwiąże, chyba że wcześniej mnie nabierze. Jeśli do 25 tego nic się nie wydarzy to wtedy mam się stawić w szpitalu rano, a na drugi dzień jak to dr określił zrobimy harakiri. Muszę się z tym przespać, generalnie podjął za mnie decyzję, bo ja oczywiście się upierałam przy porodzie rodzinnym sn.

reklama
witam wieczorkowa pora. dzien diety numer 2. trzymam sie ale az wyrobic nei moge...ciezko ale brne do przodu. miedzy posilkami przegryzlam dwie mandarynki i kilka paluszkow a teraz jablko. z takim przegryzaniem zrzucilam tak wiele to zruce i teraz. dwa dni diety i prawie kilo mniej. jutro na zumbe ide to 2h jazdy bez trzymanki dobrze mi zrobia:)) staje potem na wadze i ryyyp kolejne kilo albo wiecej w dol:))

Leane dzisiaj dostala same usmiechneite buzie. raz nawet sama zawolala.

jutro wolne:))))

a dzisiaj posprzatalam troche w domu wytarlam kurze pomylam podlogi, kuchnie odmylam tez a jutro prasowanie mi zostalo i odkurzanie w pokojach no i mycie zlewu i kibelka w lazience.

KANIA cc nie jest takie zle, najwazniejsze zeby chodzic jak najwiecej i jak najszybciej. wtedy szybciej do formy sie dochodzi. przeszlam to wiem. 21 minut i po stresie wlacznei z szyciem i wbijaniem zneiczulenia przed. najgorsze potem jest tylko klasc sie na lozko i wstawac bo ciagna szwy na pcozatku jak cholera.

KROMA chyba bym ich pogryzla oboje jakby mi taki deszcz w domu zrobili!! o rajusku!!!!!!

Kania to fajniusio juz niedlugo z Gabrysią na rączkach byś była a co do cc nie wypiwiadam się bo się nie znam nie miaam.
Byłam u alergologa z panelu wyszło ze nic nie wyszlo :-D:-D:-D sie znaczy że nie jest na nic uczulona na plesnie powietrzne unoszace się na orzechy na coś tam jeszcze nie pamietam dostalam kopie wyników astma sie powoli "cofa" czyli jak jest dobrze to zmniejszamy leki aleco mnie wkurzyło to sama zauwazylam i alergolog potwierdził to przerośnięte migdalki boczne jula miała wycinane a jej najpierw trzeba do laryngologa zapisać i on zadecyduje co dalej napewno filberoskopia bedzie Jula jest na kontrole do laryngologa zapisana na 22 marca na kontrole po zabiegu drenow i moze babeczka w rejestracji nas dopisze do tego smego ze razem pójdziemy a jak nie to trudno...no nic ide sie wyspac zaraz bo jakaś taka senna jestem że zaraz walne czołem w klawiaturę

aaaa Kroma ja na to wszystko wydałam 70 zł. więc dlatego taka zadowolona jestem a wszystko jest z H&M i jedna bluza z mini myszką z disneya tak to bym sporo wiecej wydala ale to nie to samo co w siedlcach tam sporo taniej jest

Ostatnia edycja:
AGUSINKA jak czytam ogolnie nieraz o uczuleniach dzieci to normalnei czlowieka szlak trafia. tego nie tamtego nie.... do bani. a moja kolezanka cale zycie uczulona na milion rzeczy i alergie przeszly jak jej sisotra dostala psa na 18stke... na pcozatku puchla kichala zdychala a potem.; wszystko jej przeszlo!!! zdrowa normalna baba jest juz od wielu wielu lat.

Witam.Ja już posprzątałam mieszkanie.Kamil ogląda zygzaka u siebie w pokoju,ja popijam kawkę.
Robię dziś pierogi ruski farsz już mam przygotowany tylko pózniej ciasto na pierogi i czeka mnie lepienie.Ale to potem jak wrócimy ze spacerku bo obiecałam małemu że pójdziemy bo on chce iść na śnieg a już tyle nasypało że szok.

Kania ja miałam cc i tak szczerze mówiąc ja szybko wróciłam do formy i tak bardzo nie cierpiałam ale moja szwagierka z bólami chodziła 4tygodnie nie wiem od czego to zależy.I dodam że gdybym miała mieć drugiego dzidziusia to wolałabym te CC bardziej jak SN(nie wiem jakoś strasznie się boję naturalnego porodu):baffled:

Dzień dobry :-)

Dawno mnie nie było. Czasem podczytuję. U nas ok. Dziecie zdrowe, dzielnie się trzymają patrząc na to co się wokół dzieje. Odpukać oczywiście :happy: Chociaż Alan w poniedziałek popołudniu miał gorączke 38,1 ale na wieczór już mu sama spadła bez podawania leków do 37,6 i do tej pory nie wróciła. Więc nie wiem co to było. Chyba chciała go jakaś choroba wziąść ;-) Zostawiłam go w domu na wszelki wypadek. Od czasu do czasu zakaszle ale tak jakby miał chrypke :baffled: Daje mu wapno i syrop prawoślazowy. No i mam nadzieje, że mu się nic z tego nie rozwinie.

Filip łobuz się taki zrobił, że szok. Niesłucha się :no: Ale ja mu to ukróce ;) Trzeba mu troche więcej dyscypliny i konsekwencji :-p

Śniegu znów u nas dosypało. Na obiad mam brokułową zupke z wcozraj a na drugie ziemniaki, gulasz i buraczki.

Dużo zdrówka dla chorowitków!!!

Dziulka widzę, ze waga pięknie spada :-) Gratulacje!!! Ile masz wzrostu? I ile teraz ważysz? Jeśli to nie tajemnica.

ja wzięłam się za ćwiczenia z Chodakowską i Mel B :blink:

Miłego dnia!

Spacerek zaliczony i kurtka,spodnie do prania poszły bo Kamil zagapił się na dziewczynkę i wywalił prosto w błoto na szczęście blisko domu kiedy już wracaliśmy:sorry2:

Pierogi też już zrobione ale tylko 20 ruskich bo dla męża i 10 z marmoladą dla mnie i Kamila.

She mój też się zrobił strasznym łobuziakiem:baffled:

hejka

Kania a na kiedy masz datę porodu z miesiączki, bo ja jestem ciekawa o ile szybciej mnie potną. Powodzenia bo 25 już tuż tuż.

Dziulka ja już przywykłam do ich pomysłów.

witam popoludniem puki lobuz na siescie:) rano pospac nei dala glizda. powiem wam tak, od momentu wstania -majteczki - zero pieluch, czasami zawola juz sama a czasami jej proponuje (przed spacerem szczegolnie i tuz po) i przed siesta. na spacer bez pieluchy. pielucha tylko na siese i na noc.
dzis dopoludnia poszlam do sklepu z nia po owoce (truskawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i potem zrobilam prasowanie. w koncu moje dziecie kuma ze jak matka prasuje to nie bedzie czytac ksiazeczek i mloda ladnei sie potrafi soba zajac. za to ja teraz sie walne na troche na jakas drzemeczke a potem na spacer znowu bo pogoda zarypista.
wieczorem na 2 zumby -naladuje troche akumulatorek:)))

SHE na priv ci napsize:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry