• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania, ja właśnie miałam cc po naturalnym, ale ja wiem czy długo do siebie dochodziłam? chyba szybko się wylizałam, jak to określiłaś;-)fakt faktem laska z którą byłam w pokoju miała planowane i o wiele sprawniej się poruszała, jakby w ogóle cięta nie była, więc może coś w tym jednak jest:nerd:ogólnie mnie bolało tylko jak się "zastałam" i trzeba było mięśnie od nowa spiąć żeby wstać. wtedy pomalutku, sposobem, dwa kroki i było w porzo:tak:a blizny niczym nie smarowałam. niby planowałam ten contratubex czy jak mu tam kupić, ale jakoś pachnieć cebulą to nie dla mnie:rofl2:poza tym ten "uśmieszek" to taki mój medal więc wcale mi nie zależało na pozbyciu się go:-)
aha, kroma, miałam się już dawno pytać, bo moja kumpela która miała 2 cesarki ma skórę wokół cięcia zupełnie "znieczuloną", ty też??? bo ja tam czuję trochę "jak przez mgłę":-Da i dobrze że prędzej urodzisz, Raczka będziesz miała na 100% a Raczki są zajefajne:rofl2::-Dproponuję 5 lipca:-D:-D:-D
Baśka, masakra mieć cięcia podłużne:baffled:a kiedyś przecież tylko tak cięli...
Agusinka, a próbowałaś z Knorra bodajże te fixy Domowe frytki i Wiejskie ziemniaczki? do robienia w piekarniku - rewelka w smaku:tak:

a ja miałam fajną przygodę dzisiaj: zamówiłam coś z allegro no i patrzę jets przesyłka (jak mnie nie ma to listonoszka wie gdzie ukryć i nie musieć awiza zaostawiać;-)) no to ja happy, ale jakaś taka mała paczka:baffled:oczywiscie pierwsze co to ja za nóż i haratam ją a w środku ... ładowarka której absolutnie nie zamawiałam:crazy::szok:dawaj tel dzwonie do babki, nie dodzwoniłam się a że miałam mieć już korki poprosiłam M żeby zadzwonił. no i się okazało że podany nr tel wcale do tej kobity nie należy:angry:no to ja już teorie spiskowe zaczęłam snuć na zmianę z zastanawianiem się czy po prostu nie pomyliła przesyłek. dopiero mój mega opanowany i logiczny małż odkrył, że po prostu ta kartka z nadawcą i adresatem przykleiła się do tej paczki widocznie przez przypadek a pod nią prawidłowy adresat . no i teraz zastanawiam się czy jest szansa że jakoś odzyskam swoją paczkę kurka wodna... bo skoro kartki nad/adr wypadły to zonk... jutro małż wyruszy na pocztę wyjaśniać

reklama
Ida to faktycznie niezły czad z tą ładowarką... trzymam kciuki by udało się odzyskać zamówioną rzecz.
Kroma tutaj lekarze zawsze wcześniej planują cc, by uniknąć właśnie akcji porodowej.
Basia to dobrze że biegunka Wam już przeszła a teksty Kamila rozwaliły mnie :-D
Dziulka zrobiłyście porządek?

To fakt kiedyś cieli wzdłuż brzucha i jakoś się nikt tym nie przejmował a teraz nisko tną, więc ta blizna nie jest widoczna aż tak bardzo. Z drugiej strony to zabieg chirurgiczny więc gdzie by nie cieli i tak boleć będzie. Mam nadzieję że fizycznie szybko się pozbieram po takim zabiegu. No chyba że Gabrynia zdecyduje inaczej i zechce zobaczyć świat wcześniej ińszą drogą. Właśnie nadchodzi pora skurczów...pora zmienić pozycję i iść spać.

Ostatnia edycja:
A to prawda że po cesarce nie powinno się zmieniac wagi przez kilka miesięcy ? żeby coś tam się na szwy skore i te wszystkie warstwy cięte nie wpłynęło nieprawidlowo??

witam sie wieczornie. w sumei dzisiaj nie ma co pisac. dzien zarypki i nic wiecej poza t ym ze cos mnie bierze i futruje sie lekami. jutro na rano... normalnie padne...

Tak ogólnie moje dziecko załapałoo co chodzi tylko 2 dni chodziła bez pieluchy i zasiusiowywała majty. dzis już wołała tylko rano zanim ją rozpakowałam to troche popuściła . ale to i tak nie to co Juli mi się udało ona miała niecałe 2 lata i jej jeden dzien wystarczył nie jestem z siebie zbytnio zadowolona że Amelka tak długo z pieluchą łaziła ale dobre i to :tak:

Witam.
Kurde u Nas masakra jakaś niby biegunka minęła ale Kamil od wczoraj ma temperaturę 38:baffled: w nocy miał 38.9 i dałam mu syropek i teraz już jest ok jak na razie.Dzwoniłam do pediatry ale nie przyjmuje dziś więc czekam jak dalej będzie miał wysoką temperaturę to się przejdę na dyżur na pogotowie:confused2::-(
Teraz leżymy sobie w łóżku i odpoczywamy bo nocy nie przespanej i po porannej wizycie teściów i znajomej:confused:
Gołąbki leniwe zrobione więc pozostaje poleniuchować:sorry2:

Agusinka ja też słyszałam jak Dziulka że nie należy ciężko dzwigać itp ale o tej wadze to nic nie słyszałam.
Kania jak się trzymasz?Rodzisz?;-)

A ja nadal bez @:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry