Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bry....
Wszystkiego Najlepszego dla Patryka - Margerritty z okazji ukończenia 3 roku życia :-) :-) :-)
She oj nie zazdroszczę, teraz sama z dwójką Maluchów, na pewno ciężko ale dasz radę !!!!! Madziks cieszę się razem z Tobą :-)
U Nas nadal chorobowo...
Wszystkiego naj dla Wszystkich solenizantów :-) :-) :-)
U nas strasznie zimno, 8 stopni i wieje masakrycznie. Chłopcy się bawią, obiadek się gotuje- ziemniaki, mięsko duszone, kalafior, fasolka szparagowa i mizeria będzie. Ja herbatke siorbię ;-) Dzisiaj moja teściowa ma imieniny ale robi imprezkę w sobotę. Nie wiem co jej kupić
Wszystkiego Najlepszego dla Oliwii - Elwirki, Kamila - Basi i Wojtusia - Strip z okazji ukończenia 3 roku życia, dużo zdrowia i samych radosnych, pełnych uśmiechu dni.
Jutro mogę nie mieć za bardzo czasu więc dziś składam Najlepsze życzenia urodzinowe dla Miłosza i Frania z okazji ukończenia 3 lat, dużo zdrowia, radości i wyśmienitej zabawy !!!!