Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Musze gdzieś kupić chińczyka bo sama bym z chęcią pograła hihi 

wysiadam...
. Ja na Twoim miejscu po prostu bym machnęła ręką- trudno- sa dzieci, co przesypiaja nocki, sa takie, ktore budza się na jedzenie. Zwłaszcza, że jak piszesz, Twoja Amelka w dzień nie za bardzo je. Więc kiedyś musi "nadrobić". A akurat jej, wcześniaczkowi, to potrzebne.
- ja wiem, że człowiek jest zmeczony i wreszcie chciałby przespać noc, no, ale dzieci są różne i jak się trafi taki egzemplarz- trudno, musimy i to przeżyć
.
. Tu, w Danii, nawet w ToysRUs jeszcze nie ma
...
.
- nie powiem, efekty są. Okropne było dla mnie to picie wody, bo ja wody zwyczajnie nie lubię . No, ale można przywyknąć. Trzeba to trzeba. Może dzięki temu nauczę się pić wodę. Ale do lazienki biegam jak wściekła, nawet w nocy muszę wstawać
.
- i musze się pilnowac, by nie wcinac go litrami 
. "Normalne" jedzonko mi pachnie, nie powiem
...ale powiedziałam sobie, że warto sobie odmówić świeżego, pachnącego chlebka przez jakiś czas, by cieszyć się powrotem do "swojego " rozmiaru
. Mój target to 36, choć nawet 38 też już by mnie satysfakcjonował. Dziś , niestety, swobodnie mogę czuć się dopiero w 42...
:-(...A chcę w lecie wreszcie nie uciekać sprzed obiektywu aparatu 
.
- Amelka była już- i jest do tej pory "Ameliką" czy "Amalie", a imię Maćka zapisane jest "Haciej"
. Sama lepsza nie byłam
- imię kolezanki "Sigrid" na zaproszeniu urodzinowym zapisałam "Sigurd"- a to imię chłopięce 
.

. Z owocami to wiem, że spokojnie, zwłaszcza z tymi, co mają dużo cukrów , jak banany, winogrona itp. ale jakieś jabłuszko, grejpfrut, moze trochę melona od czasu do czasu nie zaszkodzi, prawda ?
;-).
. Ale pewnie za parę godzin właczą, to nadrobię .