antenka86z
Aktywna w BB
a czy malenstwo musze wczesniej zapisywac do lekarza tzn dac w przychodni znac ze chce do tego i tego lekarza zapisac czy dopiero jak sie urodzi??? bo chcialabym sama wybrac a nie zeby mi z gory przypisali....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widze ze smaka narobiłam na flaki za to mi narobiłyscie na rosołek mimo ogolnie zadko go gotuje bo wole pomidorowa. Jutro musze skoczyc po warzywka i kuroka.
:-)
Ja kupuję flaczki,ale tylko w jednym sklepie. Wiem,że tam są dobre i jeszcze się nie zawiodłam...
do przychodni zapisujesz jak sie malenstwo urodzi, z karta dziecka (podobno dostajesz w szpitalu i twoja ksiazeczka ktos musi podejsc do przychodni i dokonac wyboru lekarza, wlasnie dzis szukalam na necie opinii o lekarzech, wybralam przychodnie i dzwonilam by sie wywiedziec, jakie sa procedury, jakie kolejki i czy lekarz dla dzieci zdrowych i chorych sa z osobnym wejsciem, wiec misja wybor pediatry na dzis zakonczonaa czy malenstwo musze wczesniej zapisywac do lekarza tzn dac w przychodni znac ze chce do tego i tego lekarza zapisac czy dopiero jak sie urodzi??? bo chcialabym sama wybrac a nie zeby mi z gory przypisali....

jakis znany sklep czy mały i mrozone czy jak?