antenka86z
Aktywna w BB
a czy malenstwo musze wczesniej zapisywac do lekarza tzn dac w przychodni znac ze chce do tego i tego lekarza zapisac czy dopiero jak sie urodzi??? bo chcialabym sama wybrac a nie zeby mi z gory przypisali....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze ze smaka narobiłam na flaki za to mi narobiłyscie na rosołek mimo ogolnie zadko go gotuje bo wole pomidorowa. Jutro musze skoczyc po warzywka i kuroka.
:-)
Ja kupuję flaczki,ale tylko w jednym sklepie. Wiem,że tam są dobre i jeszcze się nie zawiodłam...
do przychodni zapisujesz jak sie malenstwo urodzi, z karta dziecka (podobno dostajesz w szpitalu i twoja ksiazeczka ktos musi podejsc do przychodni i dokonac wyboru lekarza, wlasnie dzis szukalam na necie opinii o lekarzech, wybralam przychodnie i dzwonilam by sie wywiedziec, jakie sa procedury, jakie kolejki i czy lekarz dla dzieci zdrowych i chorych sa z osobnym wejsciem, wiec misja wybor pediatry na dzis zakonczonaa czy malenstwo musze wczesniej zapisywac do lekarza tzn dac w przychodni znac ze chce do tego i tego lekarza zapisac czy dopiero jak sie urodzi??? bo chcialabym sama wybrac a nie zeby mi z gory przypisali....

jakis znany sklep czy mały i mrozone czy jak?