Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dagisu a może spróbuj się położyć na lewym boku i odczekać trochę. Ból jest ciągły? Mnie często już boli "okresowo" ale jak się położę i trochę odpocznę to mi przechodzi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A do mnie kurier dotarł...ale mam inny problem. Od wczoraj boli mnie brzuch tak jakby okresowo promieniujący do części lędźwiowej kręgosłupa. Nie wiem jak mam to rozumieć. Chodzenie i odwracanie się z boku na bok na łóżku sprawia mi ból. Zaczynam się martwić. Zaznaczam, że biorę fenoterol 4xdziennie teraz jeszcze łyknęłam nospe. Wydaje mi się że nie są to skurcze bo ból odczuwam cały czas![]()
A do mnie kurier dotarł...ale mam inny problem. Od wczoraj boli mnie brzuch tak jakby okresowo promieniujący do części lędźwiowej kręgosłupa. Nie wiem jak mam to rozumieć. Chodzenie i odwracanie się z boku na bok na łóżku sprawia mi ból. Zaczynam się martwić. Zaznaczam, że biorę fenoterol 4xdziennie teraz jeszcze łyknęłam nospe. Wydaje mi się że nie są to skurcze bo ból odczuwam cały czas![]()