witam laseczki

)) w koncu doszlam do tego co mi w kompie siedzialo ze mi strony nie wlazily i net wolny jak zolow... kurcze powinnam byc informatykiem chyba... po sprawdzeniu wszystkiego stwierdzilam ze na bank siada przegladarka, zrobilam z tym porzadek i chodzi jak zyleta

)
ja dzisiejsza nocke zakonczylam o 10.30 ale mi dobrzeeee sie spalo

)) rano kolo 8h mala dawala niezlego czadu ale juz jest spokoj ufff

)) skubana kopie strasznie...
SPARROW jakby ktokolwiek z lekarzy powiedzial ze mam duzy brzuch albo ze wygladam jak parowka to bez wzgledu na wszystko dostalby w pysk!!!! na jakiej podstawie pozwala sobie na takie komentarze??? bezczelny cham!!! po drugie co do brzucha- jedna laski maja brzuch malo co widoczny a drugie wielkie arbuzy i co z tego???? urosl jaki urosl i my -zadna z nas na to nie ma wplywu! po trzecie jak przeczytalam o diecie ze masz se zrobic to prawie zjechalam na podloge!!! pajac skonczony niech sam stosuje diete!!! my musimy sie odzywiac zeby miec sile w ogole lazic teraz pod koniec a ten tu jaja wymysla.... po czwarte niedouczony co do tego TENS - powinien leciec i sie dowiedziec na biegu co to takiego zeby sam przy ludziach sobie siary nie robil ze czegos nie wie. ja pierdziele, on by zebral ode mnie tak ze sam by chyba plakal a ty powinnas go zrypac z gory na dol i dowiedziec sie kto jest jego przelozonym i opowiedziec to wszystko. Zaden lekarz nie ma prawa ublizyc pacjentowi jak on tobie i sorry ale jakby trza bylo to bym szla do samego najwazniejszego dyrektora szpitala zeby mu udowodnic conieco.KOTEK nie przejmuj sie niczym, nie placz bo nei warto przez takiego dziada. po wtore-to ile wazymy w ciazy to po czesci moze byc nasza wina jesli sie obzeramy a po czesci mozemy nie miec na to wplywu wcale, bo nawet odzywiajac sie racjonalnie bez przegiecia mozna utyc wiecej niz te ktore sie nie pilnuja wcale. ja narazie przytylam 4 kilo (przed ciaza schudlam 4.5) czyli do nadrobienia wagi sprzedciazy mam jeszcze 0.5. moge mowic: tak jestem szczesliwa z tego powodu, ale nie mam gwarancji ze np nagle nie utyje 10 w tydzien i w plywu tez nei mam na to. moja gin na poczatku ciazy mowila zebym uwazala na cukier i sol bo mam nadwage i cisnienie.... taaaaaaaaaa cisnienie bylo dokad pracowalam bo odkad na chorobowym bylam to jak w ksiazce, po drugie cukier i sol jest wszedzie we wszystkim a przeciez nie odmowie sobie owocow ktore maja witaminy. ochrzanilam ja bo anemie mialam jak czort na poczatku ciazy -hemo na 7 niecale- a ta mowi ze mam nie jesc owocow ew.2 mandarynki na dzien, mam nie pic sokow bo cukier itp, wiec w koncu wyskoczylam na nia z dziobem ze z czego mam miec witaminy jak ona mi broni tego co je dostarcza?? a w 5 mcu ciazy w szoku byla jak mnie wazyla ze przytylam 0.5 kilo tylko! ona stawiala ze bede tyc po 1-1.5 na mc!!! wtedy dala mi spokoj z tym ograniczaniem itp. Moja polozna mowila ze dobrze ze nei utylam duzo a raczej ze tylko nadrobilam wage ktora zrzucilam na pcozatku ciazy, bo sama jestem klocek ( tego nie powiedziala oczywiscie) ale ja tez wiem zemam gurbe kosci i miesnie i wcale nie zre jak wieprzek (nioooo czasami

ppp wczoraj sorbet truskawkowy o polnocy z mezusiem hihi). w kazdym razie NIKT mi nie powiedzial ze jestem gruba alebo ze utyje i bede miec problem itp. wrecz przeciwnie, polozna jest mile zaskoczona ze nie mam zylakow, skurczow lydek itp itd bo chudsze ode mnie sie skarza na pelno takich rzeczy. od kilku dni mnie lapie skurcz w prawej lydce ale w nocy i jak poruszam kostka to przechodzi.
a sie rozpisalam... ja zas mam stresik przed jutrzejszym usg i codalej bedzie jesli mala siedzi na dupencji nadal?? i to jeszcze w moje wlasne urodziny kurrrrrrrrrcze pieczone.... moze mi zrobi prezent i sie obroci ladnie do jtura ???
zasuwam po chlebek teraz - na nogach!! bo zapomne jak sie po betonie chodzi niedlugo... ja ostatnio z klatki do auta i tyle spaceru. po poludniu rusze ciuszki na 3-9mcy co mam popiore sobie i poprasuje jutro popludniu. pozdejmuje woreczki, metki, wieszaczki bo to tylko miejsce zajmuje jak najezone to wszystko. noooo to fruneee

)
SPAROW - dwa usmiechy dla Madzi i reszty forumowiczek i swiat bedzie piekniejszy

))
KAHAA - EFA tez w calosci na razie w dwupaku

))