Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no tak obrzęki ok .. tym bardziej ze mi mijają jak sobie pochodze i się poruszam ...
Ale ogólnie jestem przybita - cały czas płakałam i nie umiem przestać myśleć o tym wszystkim ..
W dodatku to że miał problem z moją siostrą przy porodzie - zaznaczam ja mam 29lat a siostra 46lat a więc chyba jest odpowiedzialną osobą do tego !!!
Nie wiem już co myśleć a co do TENSU też nie ma prawa się doczepić i zabronić broń Boziu. To ma certyfikat w całej Unii Europejskiej i nie mogą odmówić mi prawa które do mnie należy !
On stwierdził ze podczas znieczulenia nie będę czuła skurczy i jak wtedy będa wiedzieć że już mam mieć parcie i że się coś dziecku może stać :O
Co za brednie !! To niby skąd to wiedzą jak jest znieczulenie zewnątrzoponowe????? No tak u nas nie ma !!!!! Tacy specjaliście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jestem coraz bardziej zła i chciałabym gdzieś się poskarżyć na takich ludzi na taką ekipę ja mam tam rodzić !! Mam im zaufać !!
Ja nie chcę z tymi ludźmi miec nic wspólnego chyba bezpieczniej byłoby w szopie urodzić samej ;p
kazał mi sobie dietę zrobić - szklanka mleka na dzień i nic więcej i tak co 3 dni