Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mleko, jak wiadomo, jest nam w ciąży BARDZO potrzebne. A czy to ma na opakowaniu "mleko", czy "mleczko" napisane, to ja nie rozumiem: jest jakakolwiek różnica? ;-)a ja znowu zre ptasie mleczka... wezcie mi cos zrobcie bo zaraz pekne.... pol kilowe opakowanie sie juz konczy za dzisiejsze popludnie...
no taka skromna ze ma od czorta kalorii bo w czekoaldzie na dodatek))) jak w drzwi sie nei zmieszcze to bede wiedziala dlaczego
))
caly weekend bylismy u meza siostry i chodzilismy na grzybki. smieje sie ze mam juz cwiczenia przed porodem bo grzybow jest tyle ze co chwile trzeba kucac i sie podnosic heheheh. jutro mam wizyte u lekarza i ciekawa jestem czy cos mi powie na temat mojej szyjki czy sie cos zmienilo;-)ale powiem wam ze bardzo lubi spacerowac po lesie i zbierac grzyby. tylko potem wieczorem cizko mi wstac z lozka jak sie poloze. boli mnie miednica i kosc łonowa
wiecie co, jak wszystko dobrze pojdzie i by udalo sie mi przyjechac do PL w odwiedziny na przyszly rok to zrobimy zlot gdzies -forumowiczki z dzieciami))) juz czuje ten ryk, pisk, placz, smiech i wszystko naraz
![]()