reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ulisia dziękuję bardzo, bo właśnie mi też się kierowała strona na stronę główną jak wchodziłam w regulamin :)

ozkane witamy!

A tak poza tym to mam właśnie przerwę w zajęciach, ale zaraz wracam z powrotem na uczelnię. Na szczęście tylko na półtorej godzinki :)
Piękna pogoda dzisiaj w Bydgoszczy jest :) Jakiś spacerek trzeba dziś odbyć :p

Pozdrawiam!

reklama
Witam dziewczyny
A ja dzisiaj jestem jakaś nie w w sosie. W Wa-wie ponuro i deszczowo. I znowu powróciły mdłości.
Wczoraj wieczorem wyglądałam jak mały wieloryb. Jakoś dziwnie puchnę na noc.
ulisia sorki za złamanie zasad ale to jakoś tak samo wyszło.:sorry2: Pierwsze posty i człowiek jakoś taki nieobyty.

Pozdrawiam

Witam Dziewczynki
U nas w Legnicy bardzo wiosennie pięknie świeci słonko, idę zaraz z moim pieskiem na spacerek ,trzeba korzystać z kilku dni wolnego i tak wiosennego poranka:)cudnie aż chce się żyć:)chociaz rano nie bylo tak wesolo mialam mdlosci i strasznie było mi ie dobrze ale na szczęście minęło:)P Przynajmniej moje psisko bedzie moglo sie wylatać :)

Cześć dziewczyny :)
Tak jak napisała monimoni, w Bydgoszczy dzisiaj wiosennie, więc grzechem byłoby nie skorzystać z pogody :)

Ja jestem po ciężkiej nocy - do 4.00 rano nie mogłam zasnąć i kręciłam się z boku na bok, coraz bardziej wkurzona. Co rusz było mi duszno, wszystko mnie swędziało i humor miałam do bani. Mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się wcześniej zasnąć, chociaż to "wcześniej" u mnie od samego początku ciąży oznacza co najmniej 1.00 w nocy. Strasznie mnie denerwują te problemy z zasypianiem. Czy to w ogóle kiedyś przejdzie, czy już do końca ciąży będę taka znerwicowana przez to???

Ulisia, Emiliab, cieszę się z dobrych wiadomości po badaniach :)

Ozkane, witamy Cię.

Zazdroszczę wam tej pogody. Może jutro i u mnie się rozpogodzi.
Efa też mam problemy z zaśnięciem. A jak już zasnę to budzę się kilka razy do ubikacji. Nogi mnie jakoś kręcą i właśnie jakoś tak duszno.
Dziewczyny gratuluję pomyślnych badań :)

Witam wszystkie przyszłe październikowe mamy :)
Przyłączam sie do tego zacnego grona :)
Powiedzcie mi moej drogie , czy miałyście już tą przyjemność bądż nieprzyjemność poinformowania waszych szefów o fakcie bycia w ciąży.
Jakos boję się tego momentu i na razie go unikam , ale kiedyś to musi nadejść. Jak sobie poradziłyście w tym temacie?

dorisday2512 Witamy serdecznie!

Ja nie pracuję, więc nie musiałam informować szefa :) Ale są tu dziewczyny, które już przeszły ten etap. Z tego co wiem większości z nich poszło gładko :)

reklama
Hej!!
Melduję się. U mnie ok. Wczoraj byłam u gina i odebrałam wyniki badań. Na razie ok. Jestem na zwolnieniu do świąt.

Do góry