reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

monimoni musiałaś coś źle zrozumieć u nas kosztuje to badanie 10zł a pisałyśmy o łącznej sumie poszczególnych badań i nie konkretnie na kiłę.
iwcia1234 do jakiego miasta jeździsz do lekarza? Pytam bo sama mieszkam od roku pod Krakowem i może jesteśmy sąsiadkami.
gabires na temat porodu na Galla napisałam ci w watku regionalnym ale jak by co to pytaj.

Ostatnia edycja:
reklama
Karen no chyba tak :p bo aż się zdziwiłam co to za porównanie cenowe :)

ulisia, gabires o co chodzi z tym łamaniem zasad regulaminu? A jeśli mogłabym prosić o link do Regulaminu to poproszę bo nie mogę go znaleźć :/ Chyba ta ciąża mnie troszkę ogłupia :p

Nawiasem mówiąc, ja usg genetyczne też jeszcze jeszcze, dopiero 6 kwietnia.

Hihi:-)odebrałam wyniki na ft3 i ft4, HCV i mocz i WSZYSTKO OK:-D
Za to rano stwierdziłam że wydzielina z m-ca strategicznego nie jest normalnie biała, tylko jakaś jakby żółtawa i już znowu zeschizowałam..............
Jak tak ma być do końca ciąży to w psychiatryku wyląduję:baffled: Pocieszam się tylko, że to nie powinno oznaczać jakiegoś nadchodzącego krwawienia BROŃ BOŻE bo przecież biorę luteinę! Wiem, że i tak różnie może być, ale czegoś optymistycznego trzeba się trzymać. Ostatnio już nie wytrzymuję smaku tych tabletek i zaczęłam stosować "dowcipnie" - może to z tym związane?
ZEŚWIRUJĘ PO PROSTU!!!!!!!!!

witam,
jestem nowa na Waszym wątku, ale podobnie jak Wy oczekuję maluszka w październiku. Mam juz prawie 4-ro letnią córeczkę i mieszkam w Warszawie. Ciąża przebiega raczej ciężko. Nudności non stop, a do tego przeziębienia mnie ścigają. Jednak mam nadzieję, że niedługo to minie i będę mogła w pełni cieszyć się z oczekiwań. mam równiez mnóstwo obaw ze względu na poprzednia stratę dzidziusia, ale staram się myślec pozytywnie.
Pozdrawiam Was serdecznie

NIEKONIECZNIE. moja koleżanka już od dooobrych kilku tygodni ma na wynikach krew w moczu i w szpitalu nie musiała być:happy2: to zależy oczywiście, co wyszło nie tak, ale wydaje mi się, że szpital to nie jest najczęstsze rozwiazanie:-) głowa do góry! a jeśli naprawdę byłaby taka potrzeba to idź i niczym się nie przejmuj, bo tam będziesz przecież pod fachową opieką!!!

reklama
Witam dziewczynki :D U nas sloneczko od kilku dni i miejmy nadzieje, ze tak juz zostanie ;)

Wlasnie jadlam 2 tosty a rosnie sobie cisto na pizze ;) ostatnimi dniami jem o wiele wiecej z ranca to w ten sposob popoludniu i wieczorem az tak glodna nie jestem, tzn jestem ale zadowalam sie marchewka czy jablkiem ;) te mdlosci.... miejmy nadzieje, ze przejda wczesnie...

Mam pytanko, zwazajac na fakt ze w 1 ciazy tego nie mialam, luszczy wam sie skora na brzuchu? ja sie smaruje olejkiem i kremem z reguly 2 razy dziennie, a nawet wiecej, ale zaczela mi sie luszczyc troszeczke (i swedzi troszke ale nie duzo) zwlaszcza po bokach.... i nie wiem co z tym fantem zrobic.... a moze zmieniam skore na wiosne??? :p ;)

Do góry