Karen
Fanka BB :)
monimoni musiałaś coś źle zrozumieć u nas kosztuje to badanie 10zł a pisałyśmy o łącznej sumie poszczególnych badań i nie konkretnie na kiłę.
iwcia1234 do jakiego miasta jeździsz do lekarza? Pytam bo sama mieszkam od roku pod Krakowem i może jesteśmy sąsiadkami.
gabires na temat porodu na Galla napisałam ci w watku regionalnym ale jak by co to pytaj.
iwcia1234 do jakiego miasta jeździsz do lekarza? Pytam bo sama mieszkam od roku pod Krakowem i może jesteśmy sąsiadkami.
gabires na temat porodu na Galla napisałam ci w watku regionalnym ale jak by co to pytaj.
Ostatnia edycja:
Pocieszam się tylko, że to nie powinno oznaczać jakiegoś nadchodzącego krwawienia BROŃ BOŻE bo przecież biorę luteinę! Wiem, że i tak różnie może być, ale czegoś optymistycznego trzeba się trzymać. Ostatnio już nie wytrzymuję smaku tych tabletek i zaczęłam stosować "dowcipnie" - może to z tym związane?
to zależy oczywiście, co wyszło nie tak, ale wydaje mi się, że szpital to nie jest najczęstsze rozwiazanie:-) głowa do góry! a jeśli naprawdę byłaby taka potrzeba to idź i niczym się nie przejmuj, bo tam będziesz przecież pod fachową opieką!!!