reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wszystkim Gosiom, Małgosiom, Małgorzatom, Małgośkom i Margeritom dużo zdrowia i szczęścia :-)

My po porannym karmieniu, Artek waży już 6700g, jak u Was z wagą? Mam wrażenie, że najchętniej jadłby 24h/dobę ;-) Ostatni hit to jemy, jemy i jemy, jak mama chce oderwać, to płaczemy, jak się najemy za dużo, to szybciutko się porzygamy- najlepiej, żeby mama nie zauważyła i jemy dalej ;-)
Artek teraz drzemie, a ja skończyłam śniadanko, popijam Anatolka i piszę z Wami :-)

Dzisiaj czeka nas drugie szczepienie, jestem spokojna, mam nadzieję, że pójdzie tak gładko jak ostatnim razem :-)

Właśnie na TVN oglądam, jak Zbyszek Urbański poleca urządzenie na zasadzie Fridy, tylko to nie my ssiemy, o nie! to się podłącza do odkurzacza... no comment

Ostatnia edycja:
Wszystkim Gosiom, Małgosiom, Małgorzatom, Małgośkom i Margeritom dużo zdrowia i szczęścia :-)

My po porannym karmieniu, Artek waży już 6700g, jak u Was z wagą? Mam wrażenie, że najchętniej jadłby 24h/dobę ;-) Ostatni hit to jemy, jemy i jemy, jak mama chce oderwać, to płaczemy, jak się najemy za dużo, to szybciutko się porzygamy- najlepiej, żeby mama nie zauważyła i jemy dalej ;-)
Artek teraz drzemie, a ja skończyłam śniadanko, popijam Anatolka i piszę z Wami :-)

Dzisiaj czeka nas drugie szczepienie, jestem spokojna, mam nadzieję, że pójdzie tak gładko jak ostatnim razem :-)

No to dzisiaj szczepimy się Razem :)

Mała_mi, margerrita wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)
sugar pamiętam o Tobie i Artku(nk też nie pozwoliłaby zapomnieć);prośby o modlitwę zostaną spełnione;-)
onesmile gratuluję suwaczka!

Mój Franek jest drobny;tydzień temu ważył 5770.
Powodzenia na szczepieniach!

Dwa tygodnie temu Amelka 5700 przy urodzeniowej 3050 i lekarz mówił,że b.ładnie.Wczoraj właśnie się doczytałam,ze dziecko powinno podwoic wagę urodzeniową w okresie od 3 do 5 miesiąca.

Ostatnia edycja:
Mój w Nowym Roku ważył 5900g( przy wadze urodzeniowej 3970g) zobaczymy co dzisiaj wskaże waga u lekarza. Chociaż ja tej wadze tam nie wierzę do końca, bo ona ustawiona jest na miękkiej kozetce i ta waga sobie tak skacze tam.... :/ Wolę postawić na wagę męża z małym a potem męża bez małego i wyliczam sobie różnicę.

reklama
Do góry