reklama

Ja właśnie wróciłam z uczelni, byłam z Leną na 2h  Wszyscy się zachwycali bo nie wiedzą jaki to łobuz
 Wszyscy się zachwycali bo nie wiedzą jaki to łobuz  Dostałam 2 zaliczenia a jutro babcia z małą zostaje a ja na cały dzień zaliczenia. Dobrze, że jeszcze jeden semestr i obrona. Uff
 Dostałam 2 zaliczenia a jutro babcia z małą zostaje a ja na cały dzień zaliczenia. Dobrze, że jeszcze jeden semestr i obrona. Uff
Pozdrawiam te uczące się i te pracujące i też te obijające się Oczywiście to żart! Buziaki:*
 Oczywiście to żart! Buziaki:*
Kasis kiedy przeprowadzka? My nadal szukamy mieszkania:/

Pozdrawiam te uczące się i te pracujące i też te obijające się
Kasis kiedy przeprowadzka? My nadal szukamy mieszkania:/
Hejo ja tylko na chwilke.
dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzają sie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.
sie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.

dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzają
kasis
Fanka BB :)
Moni w sobotę jedziemy z koksem heheh w piątek zaczynam pakowanie ))dużo roboty przed nami,ale warto
))dużo roboty przed nami,ale warto ))juz sie nie mogę doczekać, ciekawe to dla mnie doświadczenie bo mam 32 lata i całe życie w jednym mieszkaniu od urodzenia z rodzicami.
))juz sie nie mogę doczekać, ciekawe to dla mnie doświadczenie bo mam 32 lata i całe życie w jednym mieszkaniu od urodzenia z rodzicami.
Sarisko mam nadzieje,że tak faktycznie jest ))
))

Sarisko mam nadzieje,że tak faktycznie jest
Witam Was Dziewczyny, my właśnie po wizycie lekarskiej (ale masakra pod gabinetami, tyle chorych dzieciaczków, ze szok!), a u nas krew i śluz w kupce od wczoraj, ehhh, można się załamać, teraz czekamy na wynik posiewu. Zdążyłam trochę poczytać co naskrobałyście i jeśli mogę coś podpowiedzieć to my na ulewanie stosujemy nutriton - zagęszczacz i ulewania brak.

magnolia dużo zdrówka dla Karolci!!!i gratuluje suwaczka
sivle również gratuluje suwaczka!
natolin, dobranocka powodzenia u lekarza!
mala_mi, monimoni i inne uczące się dziewczynki podziwiam, że dajecie radę z małymi dzieciaczkami:-)
Werna trzymam kciuki coby wyniki posiewu były dobre:-)
A ja dziś nie wyspana. Moje dziecię wczoraj za nic nie chciało spac:-( zasneła dopiero o 23 a o 5 pobudka bo na rehabiliację mąż nas zawoził. Dziś sobie obiecałam, że pójdę spac wczesniej o ile oczywiście córa pozwoli;-)
Miłego dzioneczka życzę:-)

sivle również gratuluje suwaczka!
natolin, dobranocka powodzenia u lekarza!
mala_mi, monimoni i inne uczące się dziewczynki podziwiam, że dajecie radę z małymi dzieciaczkami:-)
Werna trzymam kciuki coby wyniki posiewu były dobre:-)
A ja dziś nie wyspana. Moje dziecię wczoraj za nic nie chciało spac:-( zasneła dopiero o 23 a o 5 pobudka bo na rehabiliację mąż nas zawoził. Dziś sobie obiecałam, że pójdę spac wczesniej o ile oczywiście córa pozwoli;-)
Miłego dzioneczka życzę:-)
dobranocka
podwójna październikówka!
dorisday ja też chcę wiosnę! chociaż wolę śnieg niż takie nie wiadomo co jak było wcześniej
dobranocka a to Ty masz jakąś specjalną przychodnię? ;-) bo my to do najbliższej chodzimy, to autobus nam niepotrzebny
Natolinko, to zwyczajna przychodnia... Ale ja nie mieszkam w centrum. Muszę dojeżdżać 25 minut autobusem.
właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dokladnie rok temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał maleńki Dziubas... :-)
ale ten czas leciiii...
Gratuluję Wam rocznicy :-) U nas ta rocznica minęła. Pomajstrujemy - może będzie nowa dzidzia ;-)
Hejo ja tylko na chwilke.
dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzająsie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
My już po szczepieniu. Mała płakała, ale ciut mniej niż ostatnio. Dwa wkłucia, bo Pneumokoki znowu przełożyliśmy. A te suche placki, szorstka skórka - to nie AZS i nie alergia!
DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKI!! :***

Ostatnia edycja: 

reklama

mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
My już po szczepieniu. Mała płakała, ale ciut mniej niż ostatnio. Dwa wkłucia, bo Pneumokoki znowu przełożyliśmy. A te suche placki, szorstka skórka - to nie AZS i nie alergia!)))) SAME DOBRE NOWINY!
)) Mam kremować (dostałam masę próbek balsamu allerco) i nawilżać mieszkanie. SUPER!
))
SUPER NOWINA!!! Ciesze się ze to nic poważnego