dawidowe
Fanka BB :)
To w jakim wieku dzieci idą teraz do pierwszej klasy???? Myślałam że 6 lat to zerówka...?
Dawidowe, kamień z serca! Szczerze to bałam się sama pytać o szczegóły - a tu sama napisałaś. Dziękuję Ci za tego posta :-) Rozumiem że maż na walizkach już siedzi, a Ty jesteś w każdej chwili gotowa jechać na lotnisko :-) Super! Trzymam kciuki aby Wasze spotkanie było szybciej niż się spodziewasz. Może M. zrobi Ci miłą niespodziankę?)))))) No i te bioderka że wreszcie dojrzały - ekstra! Laura bedzie teraz szaleć ze swoimi nóżkami hihi! Jeszcze baletnicą zostanie ;-)
no przez to co tam sie dzieje to ten obiór moze byc opózniony bo całe wojsko jest na zamieszkach.
A co do tej baltnicy to nie jest powiedziane ze nie bo ja od momentu jak chodziłam marzylam o balecie. Tata musiał mnie podnosic jak tanczyłam ciagle i wszedzie. Cisza musiała byc w domu jak leciał balet w TV. Wkoncu rodzice musieli mnie zapisac gdzies bo mało co nie oszaleli. Poniewaz szkoła baletowa wtedy była od 2 klasy podstawóki to mnie w wieku 5 lat zapisali na taniec towarzyski i tak do studi sobie potanczyłam