tomas, sheeney, anusia witajcie

fajnie że się dołączyłyście, im nas więcej tym weselej :-)
dobranocka, współczuje nieprzespanej nocy i trzymam kciuki żeby to był jednorazowy wybryk

a ta wkładka to do takiej normalnej dużej wanny ? fajnie wygląda i jeśli to takie wygodne to chyba się zaopatrze, bo ostatnio zmieniliśmy wanienke z 80 cm na 100 cm i zaraz mały się nie bedzie mieścił, a mąż nie nabawi jakiego zwyrodnienia kręgosłupa od nalewania do niej wody :/
ja jeszcze bez okresu, ale karmie piersią więc mam nadzieje że jeszcze długo nie bedzie

)
dawidowe, strip gratulacje dla dzieciaczków

ale ten czas leci
eliza, no to faktycznie, niezbyt kolorowo z tymi urlopami i zwolnieniami z pracy, a własciwie z ich brakiem :/ moja koleżanka ma córke w stanach i przyjeżdza do polski co roku żeby zęby leczyć bo nawet licząc bilet lotniczy i pobyt to i tak wychodzi taniej niż w stanach
dziulka, zdjęcie rewelacyjne

ja to się czasem nawet tak czuje jakbym takiego garba miała
mała_mi przytulam, wiem jak to jest mieszkać u kogoś i chcieć się stamtąd wyrwać
ciekawe jak tam
rzutka ?
my wczoraj mieliśmy niezłą przeprawe z małym, już myślałam że mi się dziecko naprawiło bo ładnie zasnął po kąpieli jeszcze przed 22, ale po półgodzinnej drzemce obudził się i nie w głowie mu było spanie :/ oczywiście szybko zaczął marudzić i nic nie pomagało, potem zaczeła się histeria i tak się nakręcił że nie dało się go uspokoić

walczyliśmy z mężem na zmiane tak do północy a potem dziecie padło litując się nad zmordowanymi rodzicami

naszczęście pospał prawie do 7 rano i leżał grzecznie w łóżeczku, czekając aż mama zwlecze się z łóżka
co ja jeszcze chciałam napisać ...