serio ROXANKA, wredny ryj miala taki ze bym tlukla do upadlego... no nienawidze takich ludzi!! bez pytania podejdzie i ryj mi w gondole wklada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie dziecie odpadlo po spacerku..teraz jak sie obudzi to bedzie butla + marchewa i ziemniaczek i witaminki. Jak sie ciesze ze juz weekend ze maz bedzie i ze jturo mama nam da odpoczac i zajmie sie Leane cala noc ( no i postawi pizzeeee)). dzis maz konczy wczesniej bo 17h a nie 18h wiec najpozniej za godzine bedzie w domku... ufffff... jestem taka zmeczona dzisiaj tym stresem przez ryk mlodej ze mam dosc...a jutro pediatra i dwa szczepienia ostatnie i przerwa do 9 mca
)
Ojj Dziulek, Dziulek na Ciebie to trzeba uważać
A Fifolek poszedł spać a ja nadal nie umiem usiąść do nauki masakra jakaś, przeczytam to pewnie przed pójściem spać a nie chce mi się jak jasna cholera. Do wszystkiego będę musiała pojechać do szkoły tramwajem, bo auto stoi w warsztacie bo nie działał nawiew. Po wstępnych oględzinach okazało się że to silnik nawiewu (jakieś 600zł z wymianą nie moje) ale po wymątowaniu go okazało się że jest sprawny i poszły jedynie jakieś kable i trzeba je wymienić ufffff. Jutro ma już być gotowy mam nadzieję