reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

serio ROXANKA, wredny ryj miala taki ze bym tlukla do upadlego... no nienawidze takich ludzi!! bez pytania podejdzie i ryj mi w gondole wklada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie dziecie odpadlo po spacerku..teraz jak sie obudzi to bedzie butla + marchewa i ziemniaczek i witaminki. Jak sie ciesze ze juz weekend ze maz bedzie i ze jturo mama nam da odpoczac i zajmie sie Leane cala noc ( no i postawi pizzeeee:))). dzis maz konczy wczesniej bo 17h a nie 18h wiec najpozniej za godzine bedzie w domku... ufffff... jestem taka zmeczona dzisiaj tym stresem przez ryk mlodej ze mam dosc...a jutro pediatra i dwa szczepienia ostatnie i przerwa do 9 mca:))

Ojj Dziulek, Dziulek na Ciebie to trzeba uważać:) znam taką histerię również, wczoraj takową przeżyłam masakra. Zastanawiam się z czego bardziej się cieszysz z tego że prześpisz nockę czy z tego że będzie pizza :)) :p
A Fifolek poszedł spać a ja nadal nie umiem usiąść do nauki masakra jakaś, przeczytam to pewnie przed pójściem spać a nie chce mi się jak jasna cholera. Do wszystkiego będę musiała pojechać do szkoły tramwajem, bo auto stoi w warsztacie bo nie działał nawiew. Po wstępnych oględzinach okazało się że to silnik nawiewu (jakieś 600zł z wymianą nie moje) ale po wymątowaniu go okazało się że jest sprawny i poszły jedynie jakieś kable i trzeba je wymienić ufffff. Jutro ma już być gotowy mam nadzieję:)

reklama
FROGG najbardziej sie ciesze z tej nocki:)))))))))))) jak pojde w kimono to dospie do niedzieli do poludnia a jak ktos mnie ruszy to rzuce czym bede miala pod reka. a teraz zasuwam schabik z cebulka dusic na obiadek:)

wszystkim mamusiom których dzieci nagle sie "popsuły" - współczucie:( wiem jak to jest bo ja tak mam już dłuuuuuuuuuugooooooo... noszenie, tulenie, całowanie, robienie z siebie małpy - czasem nic nie pomaga i koniec! a jeśli u was to dziąsełka to luzik - przejdzie;) a mi kto dziecię naprawi???:)))

my dzisiaj próbowałyśmy jabłuszka z bobovity - smakowało (mi też), ale z powodu braku techniki obsługi łyżeczki, niewiele trafiło do buźki - jutro ciąg dalszy:)

u nas ostatnia noc wyglądała tak:
23:30, 2:30, 5:55 i potem już w łóziu ze mną, więc już nawet na zegarek nie patrzyłam tylko zmieniałam "stołówkę"...

Dziulka a moja mała miała takie histerie praktycznie przez 2 miesiące. Raz płakała tak, że przez dobę spała 2h i jak pojechaliśmy do szpitala to babka stwierdziła, że jak jej dziecko histeryzuje to ona nawet do niego nie podchodzi. No zagotowało się we mnie. Ghrrr! Ale dobrze, że przeszło...buziaki dla Ciebie i duużo siły.
Ida może wpadnij do nas to Zuzka szepnie na uszko Twojemu dzieciowi jak to trzeba się naprawiać, bo ja niestety nie wiem :)

dobranocka, współczuje nieprzespanej nocy i trzymam kciuki żeby to był jednorazowy wybryk ;) a ta wkładka to do takiej normalnej dużej wanny ? fajnie wygląda i jeśli to takie wygodne to chyba się zaopatrze, bo ostatnio zmieniliśmy wanienke z 80 cm na 100 cm i zaraz mały się nie bedzie mieścił, a mąż nie nabawi jakiego zwyrodnienia kręgosłupa od nalewania do niej wody :/

To pasuje do każdej wanny :-) I kosztuje naprawdę niewiele. TEGA Fotelik do kąpieli BALBINKA - Tomiko - foteliki samochodowe krzesełka wózki dziecięce
W Tesco chyba też takie widziałam kiedyś. I nawet jeszcze taniej :-)

serio ROXANKA, wredny ryj miala taki ze bym tlukla do upadlego... no nienawidze takich ludzi!! bez pytania podejdzie i ryj mi w gondole wklada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie dziecie odpadlo po spacerku..teraz jak sie obudzi to bedzie butla + marchewa i ziemniaczek i witaminki. Jak sie ciesze ze juz weekend ze maz bedzie i ze jturo mama nam da odpoczac i zajmie sie Leane cala noc ( no i postawi pizzeeee:))). dzis maz konczy wczesniej bo 17h a nie 18h wiec najpozniej za godzine bedzie w domku... ufffff... jestem taka zmeczona dzisiaj tym stresem przez ryk mlodej ze mam dosc...a jutro pediatra i dwa szczepienia ostatnie i przerwa do 9 mca:))

Dziulka, to nie śmieszne! Starzy ludzie są często nosicielami np. gruźlicy, sami o tym nie wiedzą albo ignorują objawy, a przecież to się roznosi drogą kropelkową! Unikam jak ognia starszych obcych osób!!!! Ja bym babę udusiła jakby mi w budę nosa wtykała. Niech sobie sama dziecia machnie jak chce przy wózeczku chodzić! Sorry, ale się wkurzyłam jak to przeczytałam.

A tu - coś GENIALNEGO!!!!

W niedzielę rusza światowa akcja przeciw homeopatii

Dla mnie lekarze którzy leczą energią kosmiczną (bez urazy dla nikogo kto w to wierzy...) to nie lekarze.

Dziulka, to nie śmieszne! Starzy ludzie są często nosicielami np. gruźlicy, sami o tym nie wiedzą albo ignorują objawy, a przecież to się roznosi drogą kropelkową! Unikam jak ognia starszych obcych osób!!!! Ja bym babę udusiła jakby mi w budę nosa wtykała. Niech sobie sama dziecia machnie jak chce przy wózeczku chodzić! Sorry, ale się wkurzyłam jak to przeczytałam.

Dobranocka u mnie w bloku sami tacy starsi mieszkają aż strach wychodzić normalnie

reklama
Do góry