reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Szkoda dziewczynki, że wcześniej za często Was nie czytałam, bo mój mąż też kiedyś mi wywinął numer, całymi dniami go nie ma, bo w pracy i obiecał mi wypad całodniowy niedzielny, a w sobotę przyjechał jego koleś i poszli w tango. A ja całą niedzielę przebuczałam, bo mężuś trupem był, a teraz wiecie co bym zrobiła, oczywiście zapakowała się, zabrała jakąś kumpele i tyle by mnie widział.

fryzjera już sobie odpuściłam bo na 9.00 ale do kumpeli zadzwoniłam i sie na jutro wybieram..a plan zemsty już szykuje..olałabym sprawe i pojechała nawet busem ale małej mi szskoda ciągnąć a z nim samą nie zostawie bo on nieprzytomny. faceci..szkoda gadać. Właśnie zjadam mu jego ptasie mleczko. Niech tylko spróbuje coś powiedzieć. Gad jeden. Dobra, bo mi znów ciśnienie rośnie..jakie macie plany na dziś dziewczyny?

Alicja, współczuje i wiem co to znaczy jak facet wywinie taki numer wrrr ... tylko mu nie odpuszczaj ;) ja to zawsze miękne jak zaczyna się kajać a to nie wolno, twardym trzeba być :) Mój jak ostatnio tak popił i póżno wrócił chociaż oczywiście miał wrócić wcześniej, i następnego dnia siedział nad toaletą, to się jeszcze z niego śmiałam i bardzo dobrze mu tak :p

mała_mi
czasem tak fajnie sobie poleniuchować bezkarnie i posiedzieć w piżamie ;)

my dzisiaj jedziemy do teściowej na urodziny, ciekawe jak mały bedzie się zachowywać :) wpadne dopiero z wieczora, więc prosze się za bardzo nie rozpisywać bo znowu dwa dni będe nadrabiać ;)
miłego dnia :D

Roxanka to miłego dnia. ja nie mam planów. brzydka pogoda bardzo u nas, więc nie wiem czy nawet na spacer się wybierzemy...

dzięki dziewczyny :* ja już sobie obmyślam co on będzie musiał zrobić żeby zadośćuczynić.. teraz leży i chrapie, więc nawet by sie nie zorientował ze go morduje..więc zero satysfakcji...ehhh...
he he he dobre "zero satysfakcji ":-)

Powiem Wam coś szokującego, ja nadal jestem jeszcze w piżamie w niepościelonym łóżku... dzień lenia:-). Zawsze tak jest jak mąż jest w domu, przy nim cała moja organizacja ulega w gruzach:-).

nosz szoks :) ale ja tez mam dzień zawsze rozwalony jak M w domu ;-)

A ja mam dla was zagadkę!!!!!

"Jest duży człowiek i mały człowiek. Mały człowiek jest synem dużego człowieka, a duży człowiek nie jest ojcem małego człowieka. Kim jest duży człowiek????"
Kto zgadnie?????

reklama
Do góry