Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...Tez szaleństwo do 1 w nocy i potem nocne pobudki...teraz spi,cholera jedna,a wnocy znów będzie czad i tak w kółkoTo czekamy potem na zdjęcia Pawełka na nowej macieJedziemy dzis wreszcie po te nowa mate,ale najpierw wejde sobie na spokojnie do wanny:-)
Pizza też dobra na obiad! A ona do diety męża będzie pasowaćFranek już śpi ponad godzinę. Idę zobaczyć,co u niego... Kurczę,tak mi się chce pizzę(któraś coś wspominała),że chyba zamówię na obiad...Nic mi się nie chce...A miał być tylko jeden drink buuuuuu
Jednak moja pamięć mnie nie zawodzi ;DDobrze pamietasz - raz było ich dwóch a raz trzech. :-)
Pogoda jest okropna, wieje i wieje, aż strach wystawiać głowę poza dom, coby jej nie urwało !pogoda do doopy, nastrój też... niech się ten tydzień już skończy...
Współczuję kochana :*Efa, zazdroszczę! teraz wychodzi na to że znowu tylko ja miałam noc totalnie nie przespaną...? :-( Druga z rzędu. Padam.
Ida, wreszcie kamień z serca, co? :-) Fajnie zeście zdrowi :-)
U nas +10 stopni więc idziemy do... lekarza :-( Katar, wycie jak w Madrycie... Dość.
emiliab też chciałam pociągnąć na zwolnieniach przez jakiś czas i nie wiem czy mi dadzą. Może uda się jakoś prywatnie załatwić, bo w przychodni może być ciężko. Jak zapłacę za wizytę, to chyba mi da zwolnienie.
[ :-)
Pizza też dobra na obiad! A ona do diety męża będzie pasować
?
.
No,architekt mógłby być w szokuJa już dawno zrzuciłam piżamkę. Trochę dziwnie bym w niej z rana wyglądała przyjmując architekta, z którym byłam umówiona po 9:00 :-)