Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
qrczę, materac mamy całkiem dobry, a do tego śpimy na podkładzie z wełny... czyżbym po ciąży zrobiła sie "księżniczką na ziarnku grochu"?Efa ,jak super! Życzę z całego serca,żeby tak juz zostało.
Ida u nas jak u Was,czyli "na zachodzie bez zmian"...Tez szaleństwo do 1 w nocy i potem nocne pobudki...teraz spi,cholera jedna,a wnocy znów będzie czad i tak w kółko
.A co do tych bioder bolących,to po prostu chyba za twardo masz ,musiałabys sobie cos miękkiego podścielić,to by Cie tak nie bolały może...?
dobranocka ,nie jestes sama,niestety![]()
ehhhhhhhhh, jakoś tak macierzyństwo mnie ostatnio przytłacza... nie nadaję sie czy cuś... nawet zabawić tej swojej zołzuni nie potrafię porządnie, bo zaraz ma dość, a mi pomysłów brak... no i tak jakoś humoru brak przez to...Pogoda jest okropna, wieje i wieje, aż strach wystawiać głowę poza dom, coby jej nie urwało !![]()
a czemu nastrój masz zły?
przydałoby mi sie takie alter ego Piotrusiaaniawa będziecie dom budować?
Iduś przytulam i życzę Ci, że Inka stała się alter ego mojego synka i żeby też była taka grzeczna...
a miałam zapytać ostatnio - jak Twoje kontakty z mamą?
ja oczywiście nadal w piżamie, obecnie jem obiad, ale nawet trochę dzisiaj już zrobiłam, bo wzięłam się za sprzątanie, tylko teraz żałuję, bo już mi się odechciało...
zdjecia chustowe mam baaaaaardzo słabej jakosci bo sama je robiłam, ale może jak mąż wróci to jakieś wrzucę... z tym że wstydzę się...bo profesjonalizmu to tam nie będzie widać...![]()