dagisu
Fanka BB :)
Dzisiejszego dnia już nie nadrobie dzisiaj
Jutro będę się bardzo starać, a teraz co najważniejsze DOBRANOCKA WOW WOW WOW GRATULUJĘ PRZEBARDZO
Będę jak najbardziej z Tobą bo sama postanowiłam zabrać się za siebie, tylko ja mam więcej do zrzucenia czyli cel:20kg. Także może w dwójkę będzie raźniej
Teraz zmykam spać. Do jutra:*
Dziewczyny a ja się biorę za siebie od jutra porządnie.Myślę,że już się nacieszyłam jedzeniem odkąd przestałam karmić piersią,to czego mi najbardziej brakowało to pojadłam już.Byłam dziś u gina i powiedział,że już dawno mogłam ćwiczyć brzuszki no i że mogę śmiało więc zaczynam od jutra,ciekawe ile zrobię ;-) Przechodzę też na dietę,na początek MŻ (czyt. mniej żreć) a dalej spróbuję 1200,1300 kalorii na dzień.Raz na jakiś czas będe sobie pozwalać na jakieś grzeszki jedzeniowe i alkoholowe ale ogólnie trzymam od jutra fason.Cel: na początek - 10 kg,a potem może jeszcze 3 kg.To co mogę liczyć na wasze wsparcie i kciuki?
Będę jak najbardziej z Tobą bo sama postanowiłam zabrać się za siebie, tylko ja mam więcej do zrzucenia czyli cel:20kg. Także może w dwójkę będzie raźniej
Teraz zmykam spać. Do jutra:*