reklama
Efa szkoda by było gdyby nagroda całkowicie wam przepadła. Może nazbieracie paragonów. Ja niestety nie pomogę, bo osobiście nie kupowałam a w okolicy nie mam już słoiczkowych dzieciaczków. Zasady konkursu to niby robienie ludzi w balona, ale z drugiej strony wydaje mi się, że chcieli uniknąć sytuacji gdzie ktoś z jednym paragonem wysyła kilkadziesiąt zgłoszeń. Konkurs był w celu zwiększenia sprzedaży i bez takiego ograniczenia jakie wprowadzili byłby bez sensu. Wypadałoby jednak wyraźnie napisać o paragonach.
dawidowe
Fanka BB :)
margerrita, kochana, moja już przepadła. Mamy jeszcze nie przepadła. I to nie może być mleko początkowe gerbera, tylko słoiczki. I jeden paragon musi być na minimum 15 złotych, a nie np. dwa na 7 i 8. Głupia promocja, jak but :-(. Jestem zła na siebie, że w ogóle tak się dałam naciągnąć na sms-y bez sensu...
Dawidowe, dzięki, zobaczę, o co chodzi z kółkami.
A co do prania, to mi chodzi o pranie całego poszycia wózka, jak się zachlapie np. na ulicy.
mi sie nie zachlapało jeszcze ale czysciłabym scireczka bez prania
Efa
Dawidowe, no mi się też nie zachlapało, ale tak dmucham na zimne. Takie kałuże czasami na ulicach...
Witam! Ale dziś paskudna pogoda i nic mi się nie chce... Mały śpi już od 2 godzin
chyba to pogoda tak na niego działa...
Efa ale sciema z tym konkursem, jak wygrał jeden kupon to po co trzeba pokazać paragony na wszystkie wysłane kupony??? Bezsensu... Dlatego ja z reguły nie bawię się w takie konkursy bo zawsze jest w nich jakiś haczyk... Kilka dni temu głupia wysłałam sms-sa na konkurs wlentynkowy w TVP no i oczywiście trzeba było odpowiedzieć na 2 pytania a na końcu mi odpisali, że liczy się czas wysłania odpowiedzi. Do dziś mi wysyłają sms-y, że mam jeszcze szanse poprawić swój czas i zagrać jeszcze raz... niech spadają, więcej się nie naciągnę...

Efa ale sciema z tym konkursem, jak wygrał jeden kupon to po co trzeba pokazać paragony na wszystkie wysłane kupony??? Bezsensu... Dlatego ja z reguły nie bawię się w takie konkursy bo zawsze jest w nich jakiś haczyk... Kilka dni temu głupia wysłałam sms-sa na konkurs wlentynkowy w TVP no i oczywiście trzeba było odpowiedzieć na 2 pytania a na końcu mi odpisali, że liczy się czas wysłania odpowiedzi. Do dziś mi wysyłają sms-y, że mam jeszcze szanse poprawić swój czas i zagrać jeszcze raz... niech spadają, więcej się nie naciągnę...
Efa
Najbardziej kole w oczy ten sms: gratulujemy wygranej w konkursie. Wygrałeś bon na 200zł.
Ale świnie.
Ale świnie.
Efa
Ja tak w marcu już spacerówkę planuję.
Aaa, dziewczynki, dzisiaj przyjeżdża mój Tomek, więc pewnie będę tu dopiero po weekendzie.
Aaa, dziewczynki, dzisiaj przyjeżdża mój Tomek, więc pewnie będę tu dopiero po weekendzie.
reklama
magnolia85
Zaangażowana w BB
hej dziewczyny! byłam dziś z małą u naszej pediatry w związku z tym brakiem apetytu. dała skierowanie na krew i mocz i tyle. oczywiście tak sie wkurzyłam bo nic nie powiedziała, zważyła malą-5600 i mówi ze nie tak żle, wiec ja jej na to ze spadła z centyla, na co ona sie uśmiechnęła głupkowato i odpowiedziała "niech pani nie mówi ze spadła z centyla, bo jak kiedys tak ojciec w szpitalu powiedział ze dziecko z wagi spadło to personel poleciał bo pomysleli ze upadło/zleciało z wagi". noz kurna mac, pinda bedzie mnie polszczyzny uczyc i poprawiac. a jak jej mówie ze ma zaległe szczepienie bo miesiac chorowała i wybieramy sie w poniedziałek ale zaczyna sie jej znowu katarek chyba wiec niech zobaczy czy ok, to ona "ooo do poniedziałku to jeszcze daleko. no tak mi cisnienie podniosła ze szok. nienawidze tej baby za te jej uwagi i komentarze. zachowuje sie mało profesjonalnie, a tego jej gadania dziecko mi ni zdrowieje.pinda. po wyjściu z gabinetu puściły mi nerwy i sie popłakałam z bezradności. człowiek idzie prosic o pomoc a ta pinda traktuje cie jak gówniare. sorki musiałam sie tym z wami podzielić.
EFA daj spokój z ta promocją, wkurzyłabym sie na maksa, z jakiej racji skoro wygrywa jeden los potrzeba wszystkich paragonów, paranoja
EFA daj spokój z ta promocją, wkurzyłabym sie na maksa, z jakiej racji skoro wygrywa jeden los potrzeba wszystkich paragonów, paranoja