u mnie kaszka po 23h zaczela dzialac cuda wlasnie ze mloda sie nei budzi np o 2-3h. ona albo sie obudzi przed 7h albo nieraz 4-5h. a wczesniej to nieraz ja szlam spac o 23h a ona juz wstawala o 1h-1.30. dobrze ze to juz przeszlosc.. oooooooooooooooooo slonce wrocilo!!!!!!!! chyba dzieciula wyrwan a spacerek po bagietki
))
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
pieknych 2000 stron za nami :-)
Witam Was dziewczyny
Uska i dagisu jak noc Wam mineła?????
Wogóle strasznie mi zal Twojego synka dagisu za to co musial przejsc. Mojej siostry c óreczka ma 4 latka i juz 3 razy musieli jej rozcinac "dziurkę" bo co pół roku od zabiegu normalnie zarasta! no szok , jakie biedne te dzieciaczki.
emiliab ja z niemieckim mam tak jak Ty , no nic nie wchodzi mi ten jezyk. Jednak podobnie jak dziulka nie ubolewam , bo nie lubię strasznie tego jezyka . taki jakis wulgarny. Nie jestem jednak taka poliglotką jak ty Dziulka skubana jestes!
Ten Twoj pomysl ze szkola superowy, mam nadzieje ,ze uda Ci sie to zrealizowac :-)
Moze kiedys mnie nauczysz tego jezyka, bo chcialabym jeszcze jeden jezyk umiec.
Aniawa masz racje ,ze jak sie jezyka obcego nie uzywa to szybko sie zapomina. Ja stycznosc z angileskim mialam w pracy kilka lat po skonczeniu szkoly i na poczatku cięzko bylo mi sobie przypomniec kupe rzeczy (a zdawalam maturę z angielskiego), ale potem znow sie rozkrecilam. A teraz znow mam sporadyczny kontakt z tym jezykiem i pewnie znow wiele rzeczy zapomnialam.
kahaa a na czym i który odcinek "gotowych na wszystko ogladałas"?
natolin za co TY kobitko 100 w aptece zaplacilas? Wszystko ok ze zdrówkiem? Daj znac jak wyszla zupka :-)
ida królowa nocy to dobre okreslenie. Ja mam chyba króla nocy i podobnie jak u alicji ilekroc zabieram sie seksesy to maly robi pobudkę :-/
happybeti dzieki za zyczonka dobrej nocy .... ale byla taka jak zwykle :-( niestety. Czyli noc idento jak u Ciebie efa. Tyle tylko ,ze ja polozylam sie wczoraj wczesniej bo przed 22gą i pobudka byla o 2-giej ... apotem co 1,5 i 2 h :-(
rzutka zamorduje za redbula. Aż slinka mi cieknie. Chodzi za mną juz od ciązy.
witaj milkasz :-)
Witam Was dziewczyny
Uska i dagisu jak noc Wam mineła?????
Wogóle strasznie mi zal Twojego synka dagisu za to co musial przejsc. Mojej siostry c óreczka ma 4 latka i juz 3 razy musieli jej rozcinac "dziurkę" bo co pół roku od zabiegu normalnie zarasta! no szok , jakie biedne te dzieciaczki.
emiliab ja z niemieckim mam tak jak Ty , no nic nie wchodzi mi ten jezyk. Jednak podobnie jak dziulka nie ubolewam , bo nie lubię strasznie tego jezyka . taki jakis wulgarny. Nie jestem jednak taka poliglotką jak ty Dziulka skubana jestes!
Ten Twoj pomysl ze szkola superowy, mam nadzieje ,ze uda Ci sie to zrealizowac :-)
Moze kiedys mnie nauczysz tego jezyka, bo chcialabym jeszcze jeden jezyk umiec.
Aniawa masz racje ,ze jak sie jezyka obcego nie uzywa to szybko sie zapomina. Ja stycznosc z angileskim mialam w pracy kilka lat po skonczeniu szkoly i na poczatku cięzko bylo mi sobie przypomniec kupe rzeczy (a zdawalam maturę z angielskiego), ale potem znow sie rozkrecilam. A teraz znow mam sporadyczny kontakt z tym jezykiem i pewnie znow wiele rzeczy zapomnialam.
kahaa a na czym i który odcinek "gotowych na wszystko ogladałas"?
natolin za co TY kobitko 100 w aptece zaplacilas? Wszystko ok ze zdrówkiem? Daj znac jak wyszla zupka :-)
ida królowa nocy to dobre okreslenie. Ja mam chyba króla nocy i podobnie jak u alicji ilekroc zabieram sie seksesy to maly robi pobudkę :-/
happybeti dzieki za zyczonka dobrej nocy .... ale byla taka jak zwykle :-( niestety. Czyli noc idento jak u Ciebie efa. Tyle tylko ,ze ja polozylam sie wczoraj wczesniej bo przed 22gą i pobudka byla o 2-giej ... apotem co 1,5 i 2 h :-(
rzutka zamorduje za redbula. Aż slinka mi cieknie. Chodzi za mną juz od ciązy.
witaj milkasz :-)
aniawa u nas trzeba się normalnie na wizytę lekarską umówić na stronę zdrową. niby można co tydzień ale miejsc nie ma więc min z 2 tyg wyprzedzeniem trzeba się zapisywać
mała dzisiaj zjadła butlę i trochę jabłuszka i... sama zasnęła bez jakiejkolwiek mojej ingerencji. chyba mi dziecko dorasta:-)
cierpliwości, cierpliwości ;-) jeszcze będziesz go później miała dosyć:-)no ciąża odpada, no bo niby jak...
ale jakoś nie lubię jak mi się okres spóźnia, ale będę jeszcze czekać...
witam:-)witam
czy moge do was dołączyć?
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dużo przydatnych rzeczy tu znalazłam
Jestem mama pazdziernikową,mam na imię Milena a mój synuś Kubus za 9 dni skończy 4miesiące
mała dzisiaj zjadła butlę i trochę jabłuszka i... sama zasnęła bez jakiejkolwiek mojej ingerencji. chyba mi dziecko dorasta:-)
na malego narazie mowimy tygrys hehhe ale jak juz to Tomus a duzy to po prostu Tomekonesmile - współczuje nocki i problemów z pawełkiem. może to tylko jednodniowy kryzys? tomaszek tez tak czasem ma, ze cały dzień jest zmierzły, a potem mu przechodzi wiec mam nadzieje, ze u was tez tak bedzie.
co do testu to powtorz go raz jeszcze albo zrób becka tez, tak na wszelki wypadek.
sheeney a jak wołasz na swoich tomków co by ich odróżnic?
DOBRANOCKA no ladny kloc ci rosnie))) a nocka niezla
)) kiedy ten moj pierniczek bedzie spac od 8h wieczor do 9h rano??
))heheh dobrze ze pomarzyc moge
)
mam dylemat z obiadem-albo robie kielbaske pieczona + fryty albo rybe i ziemniaki... no i cholera nie wiem![]()
jeja jak ja Ci zazdoszcze takiego jedzenia

Moje dziecko dzisiaj nie dalo mamie pospac bo nie wiem jakim cudem ale dwa razy tak sie posikal,ze musialam go przebierac bo wszystko mokre bylo i to za kazdym razem z tej samej stronyale tak jest jak zaklada sie pampersa kiedy dziecko sie wierci na wszystkie strony..i przescieradlo troche tez ale mamie sie nie chcialo w nocy zmieniac to musiala spac na tym

a Jutro jedziemy do Oslo zalatwic malemu paszport bo w tym roku mamy plan troche popodrozowac:-)
dorisday2512
Fanka BB :)
sheeney super, a zdradzisz gdzie się wybieracie? My tez planujemy wypożyczyc Campera i myslimy o Francji albo Chorwacji
Milkasz, witaj
Doris,Efa ,szkoda,że nocka znów jak zwykle...pocieszcie sie,że u mnie nie lepiej...
Rzutka,ty masz huśtawkę z FP? jaki model?Ciekawa jestem,czy podobna do mojej
.
A my właśnie wróciłysmy z przychodni.I znów peany na cześć mojego doktorka
.Przyjął nas przed wszystkimi,bo akurat dopiero miał zaczynać.Ale nie w swoim gabinecie,zeby się ludzie nie awanturowali,tylko szybciutko,cichutko w innym
.Powiedział,że na razie w płuckach i oskrzelach nic sie nie dzieje,ale jutro jeszcze mam przyjść ,zbada ją jeszcze raz,zważy,normalne rutynowe badanie przed szczepieniem,bo dzis nie miał czasu,pacjenci juz się wkurzali.
Doris,Efa ,szkoda,że nocka znów jak zwykle...pocieszcie sie,że u mnie nie lepiej...
Rzutka,ty masz huśtawkę z FP? jaki model?Ciekawa jestem,czy podobna do mojej
A my właśnie wróciłysmy z przychodni.I znów peany na cześć mojego doktorka
reklama
R
rysia85
Gość
Miłosz usnął...mam czas dla siebie(czytać:na siedzenie na BB);-)
zazdroszczę...hihi też bym się gdzieś wybrała za granice naszego kraju ale na wakacje szykuje nam się sporo wydatków i dalekie podróże musimy odłożyć w czasie:-(teraz jedyny wyjazd jakiego nie mogę się doczekać jest majówka w bukowinie tatrzańskiej i bardzo się cieszę bo kocham góry i lepsze to niż nic:-)sheeney super, a zdradzisz gdzie się wybieracie? My tez planujemy wypożyczyc Campera i myslimy o Francji albo Chorwacji