reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

rysia w Bukowinie jest super , wogóle to ja kocham te wszystkie zakopiańskie klimaty. A termy w Bukowinie są super , bylam tam raz , ale chętnie to jeszcze powtórzę . Jesli chodzi o wakacje to ja w ostatnich latach to tylko u nas nad morzem bylam , a za granica osatanio to 2007 roku na Dominikanie. Takze daaaaaawno temu.

reklama
mala mi nie umiem sobie wyobrazić spaceru wczoraj bez rękawiczek, ale ja mam tak poharatane dłonie, że wystarczy mi 5 sekund bez rękawiczek i mam tarkę na dłoniach
rzutka ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza, chociaż i mi ostatnio do gina nie po drodze...
milkasz napisz coś więcej i najlepiej wstaw sobie suwaczek :-) witamy
dziulka kochana! właśnie robię zalewajkę z przepisu od Ciebie, a na gulasz też mi narobiłaś ochoty, choć ja raczej nie jadam wieprzowiny, ale może byś dała na kulinarny te przepisy??
rysia ja robię pierwszy raz w życiu ;-)
dobranocka każdy robi jak chce, ale nie wydaje mi się, żeby od tego i to już teraz dziecko było ciapą. szczególnie, że np wiem po mnie i moim bracie, że ZUPEŁNIE inni byliśmy jako małe dzieci i ZUPEŁNIE inni jesteśmy teraz
doris powiem Ci, że tak kilka razy w miesiącu stówka pęka w aptece...
a zupkę właśnie jem, wyszła bardzo dobra, DZIĘKI dziulka! chociaż dzisiaj bez śmietany, bo zapomniałam kupić, i w ogóle naszła mnie jeszcze ochota na taki bardziej właśnie śmietanowy barszczyk, ale to jutro ten przerobię
mamaagusi u nas ważą w innym pokoju niż jest doktor, ale za to, żeby zapisać się do doktora do dzieci zdrowych to trzeba sobie sporo poczekać...więc już bym wolała tak jak u Ciebie
doris ale super plany! my chyba w tym roku jednak PL

sheeney super, a zdradzisz gdzie się wybieracie? My tez planujemy wypożyczyc Campera i myslimy o Francji albo Chorwacji
Moj Tomek jest fanem camperow i Chorwacji!Bylismy 2 lata temu w Porecu i bardzo nam sie podobalo.Camperem jest plan na przyszly rok jak maly troszke podrosnie no chyba,ze gdzies po Norwegii(chociaz ja mam dosyc tego kraju to jednak mozna znalezc przepiekne miejsca)a tu Campery i przyczepy sa bardzo popularne,ludzie nawet na weekendy jezdza camperami na wycieczki :cool2:
A my w sierpniu zarezerwoalismy sobie hotel na Majorce,a jeszcze zastanawiamy sie gdzie jechacw kwietniu bo bedzie kilka dni wolnego..a nic tak nie doksztalca czlowieka jak podroze..Pamietam pisalas kiedysze bylas na Dominikanie-to jest moje marzenie juz od kilku lat, bardzo Ci zazdroszcze!!!

Wlasnie zauwalylam ze wyzej tez napisalas o tej Dominikanie...ehhhh marzenie

U nas campery sa dosc drogie w wypozyczeniu niestety , ale mój małż ma jakies znajomosci wiec liczymy ,ze uda nam sie jakis rabat dostac :-) . ja własnie niegdy nie bylam w Chorwacji , a bardzo barzdo pragne tam pojechac. W Hiszpanii bylam , co prawda nie na Majorce , ale bylo cudownie. Moglabym tam mieszkac. jezeli chodzi o Karaiby to zdecydowanie tylko nadaja sie na wczasy , absolutnie nie do mieszkania - bieda , bieda i jeszcze raz bieda. Cos chyba jak Haiti. No ale oczywiscie turysci zyja tam jak w raju. Niesamowita roslinnosc z racji tego ,ze pomimo upalu ponad 40 stopni to codziennie prawie tam pada a wlasciwie leje. Takze nie jest tam sucho tylko wilgotno i kwiaty są tam o niesamowitych barwach. Wszystko tam jest kolorowe, ptaki i jaszczurki chodzące po ulicacach. Ludzie bardzo serdeczni i usmiechnięci. Szkoda ,ze tak daleko (9 godzin z Londynu samolotem).

Hejo teraz to chyba mnie dopadło :( dołowisko ehhh
Dagiisu biedaczek malutki. mam nadzieje, ze dzis lepiej
Małami trzymam kciuki za exam
Rzutka kochana idz do lekarza
Dobranocka ah widać,ze smaczki już masz :) hehe. Ja nadal jem slodycze i nic konkretnego i na nic smaków nie mam. Choc ten gulasz Dziulki chyba jutro go zrobie, a nie nie zrobie bo mąż wyjezdza to zrobie w czwartek.
Mamagusi widziałam w opisach na galeri, ze jednak udało Ci sie zdjęcie zamiescic tylko czemu w nocy( jak wiekszosc spi) i ze juz skasowane.ehhh
Strip kochana mialam do Ciebie wczoraj pisac jak Ty sie masz? dajesz rade? I jak z butla? nadal niet?
Ida oj juz nie pamietam co mialam pisac ehhh
E-lona to Ty nie idz w poligrafie tylko torty rób :) piekny:)
Milkasz witaj. I napisz cosik o sobie.
Doris a my w czerwcu Anglia. sierpien morze jupi uwielbiam polskie morze. I moze sie uda jeszcze o hiszpanie zahaczyc we wrzesniu lub pazdzierniku. Tylko zobaczymy co z tego wyjdzie..... A Wasze plany urlopowe super juz zazdroszcze.

edit:Natus no przeciez głownie o Tobie myslalam :). Brawo bardzo wazne decyzje :) i super ze podjete :).
Moriam myslalam wczoraj o Tobie i co widze :) ze sie na BB pojawilas supcio. fajnie, ze u Was ok.

Ostatnia edycja:
U nas campery sa dosc drogie w wypozyczeniu niestety , ale mój małż ma jakies znajomosci wiec liczymy ,ze uda nam sie jakis rabat dostac :-) . ja własnie niegdy nie bylam w Chorwacji , a bardzo barzdo pragne tam pojechac. W Hiszpanii bylam , co prawda nie na Majorce , ale bylo cudownie. Moglabym tam mieszkac. jezeli chodzi o Karaiby to zdecydowanie tylko nadaja sie na wczasy , absolutnie nie do mieszkania - bieda , bieda i jeszcze raz bieda. Cos chyba jak Haiti. No ale oczywiscie turysci zyja tam jak w raju. Niesamowita roslinnosc z racji tego ,ze pomimo upalu ponad 40 stopni to codziennie prawie tam pada a wlasciwie leje. Takze nie jest tam sucho tylko wilgotno i kwiaty są tam o niesamowitych barwach. Wszystko tam jest kolorowe, ptaki i jaszczurki chodzące po ulicacach. Ludzie bardzo serdeczni i usmiechnięci. Szkoda ,ze tak daleko (9 godzin z Londynu samolotem).
Ja kocham cieplo,slonce i tez moglabym mieszkac w Hiszpanii..ale poki co w tej zapizialej Norwegii musze;-)A Chorwacja tez jest super,na pewno Wam sie spodoba
Moj Tomek zna juz ceny chyba wszystkich modeli Camperow i przyczep na pamiec heheh a co najlepsze w Polsce sa ceny bardzo zblizone co tu.My w ubieglym roku kupilismy łodz i pamietam jak sie cieszyl bo to jego marzenie bylo wiec w tym roku na pewno tez troche poplywamy bo w ubieglym to juz bylam w ciazy i bylo mi strasznie niedobrze,niewygodnie i nie zdazylismy poplywac za bardzo..no ostatnim razem utopilismy samochod:-D przy wyciaganiu jej i ja sie troche zrazilam (mowilam,ze juz wiecej na nia nie wejde)i na pewno bede sie bala jak bedziemy mieli plywac ale za to maly bedzie mial frajde:-)

dziewczyny ważna sprawa. pytanie do tych co leżały w szpitalu z dziećmi. Co trzeba zabrać ze sobą, dla siebie i dziecka? Jutro do matki polki jedziemy z małym mamy skierowanie. I pewnie zostaniemy. Martwię siębardzo o mojego maluszka :(

dziewczyny ważna sprawa. pytanie do tych co leżały w szpitalu z dziećmi. Co trzeba zabrać ze sobą, dla siebie i dziecka? Jutro do matki polki jedziemy z małym mamy skierowanie. I pewnie zostaniemy. Martwię siębardzo o mojego maluszka :(

Martwiłam się o Was. O Ciebie, ze nie spisz i ze maly tych kup nie robi. Trzymam kciuki. Przytulam

Strip - trzymam kciuki żeby było wszystko okej!!!

Doris - moja kumpela była kilka razy na Teneryfie i ona mówiła właśnie, że na ścianach balkonu jaszczurki takie przyklejone i ona kumpla chwaliła, że sobie taką tapetę walnął :) Nie wiedziała, że to żyje :p

reklama
Do góry