reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

powiem wam ze za granica Polak Polaka w lyzce wody by utopil za nic... to widzialam na codzien do bolu...i bolalo bo zamiast rodacy trzymac sie razem to byly bijatyki skakanie do gardel... mieszkam tu w lyonie i powiem wam ze znam dwie Polki, -Amelke ktora do nas dolaczyla na forum niedawno-musimy sie spotkac na dniach w koncu i taka Ele ktora spaceruje z psem to neiraz z mloda jak z wozkiem mam isc to pisze sms czy czasem nie wybiera sie z piesem. a tak to naprawde lepiej nie znac polakow niz znac takich jak ja poznalam wczesniej... normalnie zal...wstyd ze pochodzi sie z tego samego kraju nieraz... dobra koncze truc.
NATOLIN wiadomo ze mi latwiej ze mam tu mame ale z drugiej strony zanim ja tu sciagnelam to minelo troche... a co do zostawiania-jakbys sie znalazla w sytuacji ze albo jedziesz zarobic albo pozostaje ci klepac biede nie miec pracy i perspektyw na przyszlosc to zaufaj ze wolalabys wyjechac.

MONIMONI ja po wczorajszym szampanei to nei wiem jak trafilam do wyrka:)))

reklama
Ala a gdzie na ten śląsk, no bo wiesz.... ja tez niby mieszkam w miescie należącym do Śląska , a wcale ślązaczką nie jestem. Powiedzialabym ,ze prędzej góralką :-)

w sumie to pod Śląsk - Zawiercie ale oni tam wszyscy zaciagają już tak fajnie i mój mąż sie upiera: "to nie Śląsk i nie zaciągają". Ale oni tak fajnie gadają "pójdziemyyy, zrobimyyyy" :-p

Ala, jak dla mnie to już możesz się reklamować u najbliższych przyjaciół i znajomych zeby sie "wdrożyć":D:D:D

natuś, cio tam??? wygarnij co ci na wątrobie zaległo:)

Wiem co miałam jeszcze ........ Dziulka Twoj post mnie wyrwał z ponurych mysli. Maz mi pokazał pusta butelke to juz wiem czemu widze 2 klawiatury hehehe ( wiem ze nie brzmi tak samo, ale lalam strasznie heheh)

Alicja no jak tak można? A co z tymi co obejrzeć nie mogą? wszyscy piszą jakie super i w ogóle a tu człowiek nawet nie może zweryfikować tych opinii. się obrażam i już. i usuwam swoje. a co;-)

Alicja no jak tak można? A co z tymi co obejrzeć nie mogą? wszyscy piszą jakie super i w ogóle a tu człowiek nawet nie może zweryfikować tych opinii. się obrażam i już. i usuwam swoje. a co;-)

gadaj z monimoni - ona wysyła zaproszenia do zamkniętego forum ;-) . Mi chodzi nie o Was dziewczyny ale o osoby które "z ukrycia" czytają nasze forum - wole wiedzieć co za osóbka ogląda moje dziecię. Poza tym pisałam ostatnio o tym co sie mojej znajomej przydarzyło (ktoś podszywał się za mamę jej dziecia i dawał ich zdjęcia na konkursy)

dlatego moje zdjęcie zaraz usuwam:-) no ja wiem, że chodzi o te ukryte osoby ale tak czy siak z tego co czytałam to muszę jeszcze trochę zasłużyć żeby się do tej grupy dostać także tylko chyba cierpliwość mnie uratuje:blink:.

ALICJA w takiej sytuacji chyab bym od razu do sadu podala i nei zostawila suchej nitki.
SARISA - jak butelka pusta to trzeba isc po pelna...:)))
MAMAAGUSI wez ty sie kobitko za pisanie postow, do rana walniesz ze 100 to pewnie przejdziesz:)

zaraz chyba pojde do wyreczka. jutro za to wymyslilam sobie ze robie mega pranie, ubranka Leane i nasze, dywaniki reczniki itp, i chyba posciel zmienie zanim cos wyjdzie z poszewki i mi pol nogi uzre...

reklama
gadaj z monimoni - ona wysyła zaproszenia do zamkniętego forum ;-) . Mi chodzi nie o Was dziewczyny ale o osoby które "z ukrycia" czytają nasze forum - wole wiedzieć co za osóbka ogląda moje dziecię. Poza tym pisałam ostatnio o tym co sie mojej znajomej przydarzyło (ktoś podszywał się za mamę jej dziecia i dawał ich zdjęcia na konkursy)
kurcze to ja usuwam wszystkie zdjęcia Miłosza i więcej też już nie dodam bo nie chciałabym takiej sytuacji jak miała Twoja koleżanka:szok:

Do góry