Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha, Doris my w zeszłym roku kupiliśmy właśnie działkę w Borach Tucholskich :-)
Jak byliśmy tam na podpisanie umowy u notariusza to tego samego dnia w Borach robiłam test ciążowy hehe Tam jest cuuudownie !
Lasy, jeziora i trochę łąk. Bosko. Nasi sąsiedzi sprzedają swoje jajka, mleko i miód. Ech, rozmarzyłam się...
No są piękne, doris. Ale jak czytam o takiej Dominikanie, a sobie porównam do 20 lat spedzonych rokrocznie w Borach, to Dominikana wygrywaefa Bory Tucholskie są podobno piękne. Mam klientke ,która ma kasy jak lodu a tez co roku tam jezdzi bo twierdzi ,ze tam sie jej najbardziej podoba.

ALICJA w takiej sytuacji chyab bym od razu do sadu podala i nei zostawila suchej nitki.
SARISA - jak butelka pusta to trzeba isc po pelna...))
MAMAAGUSI wez ty sie kobitko za pisanie postow, do rana walniesz ze 100 to pewnie przejdziesz
zaraz chyba pojde do wyreczka. jutro za to wymyslilam sobie ze robie mega pranie, ubranka Leane i nasze, dywaniki reczniki itp, i chyba posciel zmienie zanim cos wyjdzie z poszewki i mi pol nogi uzre...
no i ktoś musiałby poświęcić nockę i pisać ze mną bo jak będę pisać post pod postem to mnie z forum wywalą!!