reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Wiecie może czy specyfiki typu oilan, oilatum można kupić w hipermarketach?

W Tesco jest - jakiś czas temu pisałam że nawet w promocji był, taki do kąpieli specyfik i jakiś kremik.

Melduję, że żyję ale nie mam sił na pisanie... atak jakiegoś wirusa chyba, leże i kwicze :(

Uuuu... a cóż Ci?

Co do perdiatrów to ja się w doktorze H. Justynki zakochałam hihihi! Już pisałam jak ostatnio na szczepieniach odpadłam - pediatra CUDO! :))))) Aż się pytałam czy nie jest przypadkiem rodzinnym, zeby do niego chodzić - bo bym normalnie co chwila była chora :))))))))))))

reklama
e-lona mozna kupic na pewno w tesco :-)
a co do bilansu , ja na podobnym bylam . Porażka sprawdzila tylko jego wagę, wzrost i kręgosłup. Ale akurat trafilam na lekarke (jedna z dwóch), do której nikt chyba nie chodzi, bo zawsze jest pusto pod jej gabinetem , a ja wtedy bardzos ię spieszylam. Wyszlo na to ,ze nawet bilansu 9-cio latka nie potrafi przeprowadzic jak nalezy. Do D...py taki lekarz.

happybeti i magnolia ciesze się ,ze szczepienie przeszlo tak pomyslnie.

a co ze szczepieniem u efy i flicklis?

natolin cieszę sie ,ze juz jestes spokojniejsza :-)

aniołek bez dwóch zdan postąpilabym tak jak pisala Ida i inne dziewczyny. Chyba wszystkie jestesmy zgodne. jak zacznie Cie szanowac to wtedy mozesz ja odwiedzic z wnusia. niech cie przeprosi i wiecej nie probuje robic z Twoim dzieckiem po swojemu!!!

a mnie cos glowa mnie boli:baffled: .

Doris, dwa wyjścia: apap albo Sheridanek;)))))))) no chyba że mąż się nudzi, bo "przytulanki Z FINAŁEM" podobno działają przeciwbóllowo;)))))))

Frogg, mój M też zawsze jest gdzieś "koniecznie niezbędny" i nikogo nie interesuje czy ma inne plany...chyba nie muszę pisać co o tym myślę i jak reagujję?;))))))))

Magnolia nie spotkałam się z czymś takim i nie mam pojęcia co to jest. A pediatra to chyba ma zły dzień jak komuś nie dogryzie.
Monimoni wygrzej się i odpocznij. Zdrowiej szybko.
Ida ja nie mam zamiaru jakiejś wielkiej imprezy w chrzciny robić. Z góry powiem, żeby nikt głodny nie przyjeżdżał, bo sobie nie poje, a najlepiej niech wezmą ze sobą kanapki i coś do picia w termosie ;-)
Dobranocka do tesco trochę mi nie po drodze. W piątek do auchana pojadę chyba. Szkoda, że nie ma pampersów w promo. Zazdroszczę takiego super pediatry.

Doris przynajmniej kręgosłup sprawdzony został, a u Daniela kompletnie nic.

Czy wszystkie robicie po chrzcinach jakiś obiad? Kurcze ja bym wolała się obyć bez tego.

Wiecie może czy specyfiki typu oilan, oilatum można kupić w hipermarketach?
Ja planuję obiad, ale nie zamierzam gotować tylko zamówię katering. Nie wychodzi najdrożej a przywiozą mi do domku od razu cieplutkie, ładnie podane. Poza tym jakbym miała ugotować na ok.15-20 osób to chyba przez tydzień bym nie wychodziła z kuchni. O upieczeniu czegoś nie wspomnę.

W Tesco i Carrefourze widziałam różne.

Melduję, że żyję ale nie mam sił na pisanie... atak jakiegoś wirusa chyba, leże i kwicze :(
Kuruj się, cobyś szybko wyzdrowiała.

ida sheridanek juz pusciutki ... a na przytulanki dzis jakos brak checi.
magnolia pytalas o proboszcza .... no baaaa , jest a jakze .
frogg oj ale bym sie wkurzyla. mam nadzieje ,ze maz jednak nie bedzie na kazde zawolanie tsciow. bez jaj , a co Ty masz miec z tych weekendow
monimoni walcz z tym chorobskiem!!!!!!

a Mirek o tym wie?:)))))))))))))))

A teraz odpadniesz!
Powiedziałam M. że napisałam na forum, że mi się pediatra spodobał ostatnio, i że dziewczyny pytają czy Ty o tym wiesz. Na co M. odparł: NOOO, MI SIĘ TEŻ PODOBAŁ! :-) Aż się zaksztusiłam tak się śmiałam :-) Wyjaśnił, że taki młody, kumaty, przystojny... No i jeszcze doktor H. ma tak na nazwisko, jak nazwisko panieńskie mojej Tesciowej :))))) Ciekawe czy to rodzina i czy gdzieś jeszcze go spotkam.... Ach! Cukiereczek :-)

reklama
Co do perdiatrów to ja się w doktorze H. Justynki zakochałam hihihi! Już pisałam jak ostatnio na szczepieniach odpadłam - pediatra CUDO! :))))) Aż się pytałam czy nie jest przypadkiem rodzinnym, zeby do niego chodzić - bo bym normalnie co chwila była chora :))))))))))))
Hihi,a jak myślicie,czemu ja tak naszego wychwalam;))?Na szczęście nasz jest i moim rodzinnym:)Nasz wypisz-wymaluj,jak wasz,dobranocka:)
Monimoni
do łóżeczka,wygrzac sie,herbatka z sokiem malinowym,albo z miodem i cytryną,jak juz będziesz "zdychać" z gorączki,to paracetamol...kuruj się,zdrówka.

Ostatnia edycja:
Do góry