reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mnie też rozbawiłyście...Dziulka a dupcie musisz mieć naprawdę zgrabiutką że dopiero w połowie dzieciecej wanienki się zaklinowała bo moja dupa po ciąży ciężko wchodzi nawet w zwykłą wanne;-)
Miłosz śpi(hurraaaa mam czas na BB):-)
Kurcze coś mi się poprzestawiało w tym moim lenistwie bo zamówiłam materiały do scrabookingu i postanowiłam że też stworze coś ładnego...a co?!!Żeby tylko mój zapał nie minął jak przyślą mi materiały:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie
kiedy wy zdarzyliscie tyle napisac:szok: normalnie szok, nie ma jak was nadrobic. Dziulka normalnie pelen szacun smialam sie az tak ze az maz zapytal z czego sie smieje. a ja dzis podjelam decyzje ze oduczam malego jedzenia w nocy bo dzisiaj w nocy zbudzil sie zjadl 20 i stwierdzil ze wiecej nie bedzie i idzie spac :) wiec po co ja flaszke cala robilam he :)
wracajac do tematu walentynek zapomnialam sie pochwalic M kupil bilety na koncert Lord of the dance. Spelni sie jedno z moich marzen.
mnie też rozbawiłyście...Dziulka a dupcie musisz mieć naprawdę zgrabiutką że dopiero w połowie dzieciecej wanienki się zaklinowała bo moja dupa po ciąży ciężko wchodzi nawet w zwykłą wanne;-)
Kurcze coś mi się poprzestawiało w tym moim lenistwie bo zamówiłam materiały do scrabookingu i postanowiłam że też stworze coś ładnego...a co?!!Żeby tylko mój zapał nie minął jak przyślą mi materiały:szok:
a co to jest ten scrabooking?
ja zamowilam sobie wzory do haftu krzyzykowego, ciekawe tylko kiedy ja na to znajde czas :)

Ostatnia edycja:
RYSIA jasssne ze tak:) rozmiar portek 46 nosze!!!! qqqqqrwa nienawidze mojej dupy szczegolnie ud bo mam doslownie kolumny a nie uda a cyckow to juz w ogole! mala je miala zjesc i nie zjadla!!! wygladam jak slonica a 12 miesiacu ciazy!

DZIULKA, daj mi trochę tych cycków! Ja ważę już tylko 51kg i czuję się, jak wieszak. Dziewczyny, od porodu straciłam już ponad 24 kg, normalnie nic ze mnie nie zostało!!! A w ciąży przytyłam tylko 9kg, więc sobie nawet nie chcę wyobrażać, jakie spustoszenie się dzieje w moim organizmie. Trzeba będzie na jakieś badania wreszcie się wybrać.

No nic, dobranoc, mamusie.

reklama
Do góry