reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Smoniq przytulam:*pamietaj ze tu jest naprawde grupa wsparcia lepsza niz gdziekolwiek indziej:)wiem bo sprawdzilam!
aa wlasnie to chyba trzeba wpisac do zlotej listy:)NAJLEPSZA GRUPA WSPARCIA:)
Strip Gratulacje!!!!wiem co to znaczy u nas bylo podobnie ja to sie poplakalam jak maly zrobil kupe:)
Efa,Dobranocka milej jutrzejszej biurokracji:)dacie rade jak nie to postraszcie cioteczkami z bb:)
Rysia no to masz nie wesolo:(mam pomysl moze kup jej nowa miotle na zajaca?:)
ja zmykam na gotowe na wszystko:)blagam nie naprodukujcie za duzo:)

reklama
MALA MI gdzie mozna zobaczyc sloneczko SMONIQ bo latam po forum i nie widze?? :(
MAKUC moze my slepe??
Ja odczytałam post smoniq zaraz po tym jak go napisała, bo weszłam wtedy na forum Was ponadrabiać i wtedy miała podany link do fotosika a tam jej mała królewna w sweterku z kapturkiem na głowie :) Widocznie teraz już usunęła link.

Teście wrócili i mi się przy okazji humor schrzanił. Bo przyjechali razem ze szwagierką moją i nikt się nie odzywa ani nic. Znowu czuję się jak intruz... eh...

MAKUC zarloku, wiem ze jestes szczypior ale ilez mozna:ppp a mnie slodkiego wcale ostatnio sie nie chce. wlasnie popijam winko bordeaux a i piwko musze dokonczyc. mniam:)

MALA MI lej na to ignoruj i sie nie pieprz z nimi. a ta szwagierko w szczegolnosci,pozdrow od Dziulki hahaha i powiedz ze szkoda ze tak daleko jestem...:))) ojjj dawno nikomu nie przywalilam po pysku....az mnie lapska swierzbia!

Ostatnia edycja:
ja też nie widzę zdjęć, może smoniq skasowała.
nie wiem co powiedzieć kochana... dobrze, że zajrzałaś do nas, napisałaś. to ja przepraszam, że tak "szpiegowałam", że byłaś, a nie napisałaś, ale martwiłam się szczerze. Pięknie to opisałaś, płakać się chce ze wzruszenia. To jest prawdziwa miłość, jej trzeba się uczyć każdego dnia. Przytulam. zaglądaj do nas i dziel się radościami i smutkami. Będziemy wspierać!

Efa, Dobranocka - dużo cierpliwości w urzędach jutro życzę...

Strip - fantastycznie, Wojtuś zuch chłopak!

Rysia - wyrazy współczucia i tobie również anielskiej cierpliwości do jutra!

Smoniq - wspaniale, że odezwałaś się do nas. Nasza grupa wsparcia jest the best i pamiętaj o tym, jeśli będziesz potrzebowała się wyżalić, wypłakać, albo podzielić radościami. Przytulam cię bardzo ciepło i ślę buziaczka w czółko dla Majeczki! Niestety, tak, jak inne dziewczyny, nie mama pojęcia, jak wygląda, bo nie mogę nigdzie znaleźć zdjęcia.

Moriam - dużo zdrówka!

Oj DZIULENCJO można, można i to duuużo:))) ostatnio się słodyczowym potworkiem stałam. Ot co.
P.S no i sprawa ze zdjęciami wyjaśniona. Wychodzi na to, że az takie ślepe to my nie jesteśmy (jeszcze) :p

ja przeczyscilam moje okulary MAKUC bo Leane jak kichnela jabluszkiem to troche sie zabrudzily i myslalam ze cos wiecej zobacze a tu klapa... ale widocznie usunela SMONIQ fotke. SMONIQ prosimy dodaj chociaz jedna zebysmy mogly zobaczyc twoje sloneczko!!!

NATOLIN -podziwiam ze "szpiegujesz", ja nie wiedzialam co zrobic,bo wiesz neiraz jest tak, ze ty mozesz miec szczere checi itp a ktos to odbierze zle, ze np wscibski ktos jest albo ciekawski, a my tu naprawde sie wspieramy w KAZDEJ chwili.

Smoniq dziewczyny już wszystko napisały! Piękne słowa! Ja też się poryczałam... Szkoda,że nie zdążyłam zobaczyć Majeczki. Na pewno jest śliczna! Życzę wam wszystkiego,co najlepsze, bo miłości jest w was wiele. Przytulam:*

Strip cieszę się razem z tobą!!!!!! Wygląda na to,że Wojtuś się odblokował!!!!

Efa,dobranocka małych kolejek i...cierpliwości w urzędach...
Rysia daj znać jutro,czy żyjecie;-). I napraw szybko tę miotłę...

A ja znowu z desperadosem... Normalnie wpadnę w nałóg;-). Mąż jutro jedzie do Poznania do sądu na badanie lekarskie ws.renty... Ciekawe,co tym razem powiedzą...Już rok trwają nasze przeboje z zus-em...

reklama
dziulka ja to taka trochę upierdliwa bywam ;-)
dziewczyny jeszcze raz dziękuję za pozytywne odniesienia do mojego nowego oblicza :-D
ciekawe jak ida :-)
emiliab ja jutro zamierzam zrobić sobie zapas, ale muszę przed mężem się kryć, bo on mówi, że wpadam w nałóg ;-) a ja się po prostu zakochałam ;-)

Do góry