reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
czarodziejkaM gratuluję 5 miesięcy!
Boże jak ten czas zapier... papier ;)

Mały śpi od 20 minut. Ja już okąpana. Oglądam teraz M jak Mdłości a potem mąż ma nam jakiś film puścić na kompie :)

Witajcie dziewczyny,
ja w weekend nie mialam neta i teraz to juz nie wiem jak ja was mam nadrobic czy to wogole mozliwe :szok: ale dzieki odseparowania od komputera prawie juz skonczylam wyszywac obrazek z aniolkiem dla synka do pokoju (narazie dla tego starszego a kiedys dla mlodego)
u nas weekend minal spokojnie ide was troche nadrobic narazie na watki dodatkowe bo glowny to chyba cala noc mi zajmie :)

Dzisiaj faktycznie bardzo spokojnie, jak rzadko.

Efa podziwiam za dzisiejszą wyprawę. Mi się nawet do sklepu nie chce jechać a co dopiero tyle kilometrów. Od tygodnia jadę do Katowic po swój akt urodzenia (jedyne 30 kilometrów) i dojechać nie mogę. Do tego te temperatury.

Happybeti nie da się jej nie wpuścić? Może wymyśl, że gdzieś wyjeżdżasz albo jesteś obłożnie chora. Ciekawe czy to by ją przekonało.

My chcemy robić 3 kwietnia, ale za ubrankami rozejrzę się dopiero w połowie marca. Póki co kupiłam na allegro biały misiowaty kombinezon, prawie za darmo, więc w razie zimna będę miała coś na górę.
No,właśnie nie da,bo jak jest dzwonek do drzwi i idę otworzyc,to skąd mam wiedziec,że to ona...przecież jak spojrzę przez judasza,to ona zobaczy,że jestem w domu.:(Jeszcze jak był M.,to on otwierał i np. mówił,że śpię.A ona raz "To mógłbyś ją obudzić?".na co M. oczywiscie,że nie ma mowy,jestem zmęczona i muszę się wyspać.Niestety,mojej "tarczy antyrakietowej" teraz nie ma...

A co do mówienia jej,to mówiłam,mówiłam,to sie obraziła.Na krótko,niestety...:(

Efa, co to znaczy??? jeszcze?hmm:))) Czyzby byly jakies staranka?:))
Ano, moriam, ja się staram, a mąż nie wie, że się stara. Nie mam jeszcze okresu (Tomek wierzy, że to wystarczy, żeby nie zajść), więc średnio widzę sukces, ale pomalutku, po cichutku...

Ida, wczoraj w telewizji oglądałam o przekłuwaniu mózgu. Moze pomoże pewnym ludziom na ich pomysły...?
ej, no, dobranocka, to był także mój pomysł! I ja nie oglądałam tego programu, hahahaha! Był mój własny.

Czarodziejka, gratulacje 5 miesięcy!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry