reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

próbowałaś ze smoczkiem i z pieluszką?suszarką?
a mój zaczął poznawać ludzi i po mału przestaje lubić innych poza nami... a w każdym razie wybiera sobie ludzi. co wcale mi się nie podoba, bo jego cygaństwo mi pasowało.

no to ja dziewczyny niestety tym razem mam inne zdanie niż Wy...

Ostatnia edycja:
reklama
próbowałaś ze smoczkiem i z pieluszką?suszarką?
oj bez smoczka to ani rusz i pieluszka też obowiązkowo, jeszcze do kompletu króliczek przytulanka dochodzi ale on jak się rozkręci to już nie ma przebacz :( samo to że go kłade do łóżeczka w dzień to dla niego jakiś koszmar :/ a co do suszarki to ja nie używam, w sensie do usypania bo do włosów to oczywiście ;) nie chce go przyzwyczajać do takich metod, chce spróbować żeby sam umiał zasnąć oczywiście z moją obecnością i głaskaniem :) wieczorem potrafi to dlaczego w dzień nie umie :// no cóż będę próbować dopoki zdrowia psychicznego mi starczy bo od tego ryku to chyba niedługo zwariuje ...

a z tym rozpoznawaniem twarzy to ja już w zeszłym miesiącu u mojego to zauważyłam, wcześniej prawie wogóle nie zwracał uwagi na to kto do niego podchodzi albo go trzyma, a teraz taki wrażliwy się zrobił że hej i podkówka odrazu na buzi "ja chce do mamy" ;)

aha, to mój generalnie usypia sam w ogóle, bez głaskania i bez obecności mojej, a suszarką się wspomagam jak to całkiem nie wychodzi.

Ida, melduje, że chodzi :p słodka Inka :)))

Natolin, zazdroszcze że tak sam zasypia, ale twój Piotruś to wogóle grzeczniutki w każdym calu :) No ja to wole pogłaskać i takie tam niż suszarke włączać ;)

natolin, Roxannka mój ma dokładnie tak samo! Tylko mamusia i tatuś :tak: Strasznie boi się swojego chrzestnego :baffled: kilka razy się go wystraszył jak ten głosniej się zaśmiał i teraz nie ma zmiłuj! Patrzy na niego bokiem... Nie wiem, może się kidyś zlituje i się do niego uśmiechnie bo chrzestny się dwoi i troi żeby go rozbawić :-p Ostatnio pojechaliśmy do tesco i zostawiliśmy go z tesciową to jak nas zobaczył jak przyjechaliśmy to aż się rozpłakał...

Idę spać... Miłej nocki życzę!

A ja nie śpię od 3.00:(.Amelia obudziła się silna,zwarta i gotowa na wszystko,tylko nie spanie.Ani cyc,ani smoczek,ani herbatka...:(.Teraz leży i krzyczy sobie do lampki ,a ja chichoczę,bo wychodzi jej cos w stylu "uła buła babuła":)))...No,lepsze to,niz ryk:).To i mi już spac się odechciało i co ja będę teraz robić?

chciałam tylko napisać, że już nie śpię i że chyba zaraz wypiję dzbanek melisy, bo inaczej nie wytrzymam!!!!!!!

Witam sie porannie.
Dzisiaj na dworze -16,więc odpuszczamy sobie przedszkole. Nie chcę mieś za chwile szpitala w domu. A właśnie E-lona, jak tam chorowitki u ciebie?

emiś, a co to za spadek formy????? i raz jeszcze zapytam gdzie jest nasza sąsiadka z Wysokiej??????????? hmmmm, nie podobało się jej u nas????????? natuś, szpiegu, mozesz sprawdzic????:))))))) ale nicku nie pamietam.....
:)))

Nie wiem,nic mi się wczoraj po południu nie chciało:no:. A co do naszej sąsiadki z Wysokiej....hmmmm,szkoda,że się nie udziela:crazy:

Idę zobaczyć na grupę,bo widzę,że towarzystwo tam się przeniosło:tak:

Miłego dnia

reklama
Do góry