reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Idę zobaczyć na grupę,bo widzę,że towarzystwo tam się przeniosło:tak:

Miłego dnia
Jeśli wolno wypowiedziec sie w tej sprawie,to powiem tylko,że szkoda,że osoby "z zewnątrz" sprawiły,że forum podzieliło się na grupę zamknietą i resztę...bo ja uważam,ze nie powinno sie tym przejmowac i nadal pisac otwarcie...No,ale to moje skromne zdanie:).

reklama
A my mieliśmy dzisiaj iść na szczepienie. Jednak ze względu na pogodę-odpuszczamy sobie.

Ja nie chciałabym pisać gdzieś indziej. Zdjęcia-owszem-mogę wstawić w zamkniętej grupie.

to dobrze emiliab
happybetti
to ja chyba jestem ślepa, albo po prostu jest jeszcze coś oprócz tej zamkniętej grupy,gdzie się wstawia zdjęcia, kontakty itd

Witam się o poranku:-)
Na nogach jestem już od 2 godz.gdyż Miłosz przed 6 stwierdził że jego matce już zdecydowanie wystarczy snu:-(Chyba też zaraz tak jak Natolinka napije się melisy bo już od kilku dni trzyma mnie mega nerw i jeszcze to poranne wstawanie...buuuuu;-)

Nat,ja nie mam dostępu do niej,więc nie mogę Ci powiedziec,mój post był tak a propos wczorajszej wieczornej dyskusji tam:-)

....a Amelia nadal nie śpi...

Ostatnia edycja:
reklama
rysia to witaj w klubie
happybetti to ja Cię podziwiam, bo ja przed dzieckiem chyba jeszcze ani razu nie wstałam ;-) a co do tej dyskusji z wczoraj wieczora to właśnie jej nie widzę, więc chyba nie mam do czegoś dostępu, co mnie trochę dziwi...

Do góry