reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

chciałam tylko napisać, że już nie śpię i że chyba zaraz wypiję dzbanek melisy, bo inaczej nie wytrzymam!!!!!!!
<przytulasy> a cu się stało jeśli można wiedzieć? kwestia porannego wstawania?

My dzisiaj dzień uśmiechem zaczynamy:)) uff oby było lepiej niż wczoraj i obyło się bez ciągłego marudzenia z strony naszej najmłodszej :cool2:
Happybeti - jakiej wieczornej dyskusji proszę ja Ciebie? coś mi się wydaje, że złe wnioski wyciągnełaś odnośnie forum zamkniętego i jakiś tam dyskusji "potajemnych"..

Ostatnia edycja:
reklama
makuc tego Ci życzę, poranne wstawanie (choć o dziwo nie jestem śnięta), ale bardziej bezmyślność mojego męża, choć niby się wytłumaczył
aaa, happybetti przepraszam, przeczytałam nadal śpi, a Ty napisałaś przecież nadal nie śpi

hip hip huraaaa usnął....więc też idę jeszcze spać bo nie przepuszcze żadnej okazji choć na odrobinę więcej snu...:-)

makuc tego Ci życzę, poranne wstawanie (choć o dziwo nie jestem śnięta), ale bardziej bezmyślność mojego męża, choć niby się wytłumaczył
echhh.... grunt to się nie przejmowac za bardzo. Ja (odkąd jest Alicja) nauczyłam sie olewac niektóre bezmyślne akcje mojego D. bo inaczej przyszłoby oszaleć chyba. Poza tym i tak u nas jest średnio-fajnie ostatnio. 2 dni spokoju i tydzień "gradobicia"....
Natolin - oby było lepiej! musi!

Makuc,byc może;-).Ale jak dzis Emiliab napisała,ze idzie zajrzec do grupy,bo tam sie wszystko przeniosło,to pomyślałam ,że szkoda,że osoby spoza naszego październikowego forum doprowadzic mogły do sytuacji,że tak się stało.

co do tego to fakt - szkoda...
mam jednak nadzieję, że tamto zamknięte forum pozostanie tylko takim do wstawiania zdjęć a tu będa się toczyły wszelkie dyskusje itp. i że nic a nic się tam nie przeniesie... Ja swoją drogą mam obawy przed dodawaniem zdjęć u nas na glównym bo czort go wie kto jeszcze te posty czyta i oglada nasze dzieciaczki. I o ile to, że ktoś może przeczytać mój prywatny post mi nie przeszkadza (bo jestem annimowa) to zdjęcia wolaabym, zeby nie były "ogólnodostępne". Aaaa i nie chodzi mi tu np. o Ciebie:)) tylko o osoby które nie udzielają się na forum a tylko podglądają;) a potem traach jednego dnia 3 posty od nowych mam pt: "jestem zarejestrowana tu już od jakiegoś czasu, czytam was codziennie ale dopiero teraz sie odzywam. Pomóżcie bo..." mam nadzieję, że ogólny sens mojej wypowiedzi da się wyłapać, bo pisze to sluchając wrzasków Alicji (looo matko Mała nauczyła się krzyczeć i cwiczy wlaśnie moją wytrzymałośc na ultradźwięki)

a tak swoją drogą to czemu Ty zaproszenia do zamkniętego nie masz jeszcze? ;))

reklama
happybetti a skąd wiesz, że osoby spoza forum do tego doprowadziły, jeśli nigdzie tutaj o tym mowy nie było? ja chyba naprawdę nie jestem gdzieś w zamkniętym wątku co dziewczyny są...
makuc też by mi się przydało, tylko ja to jestem taki nerwus do potęgi entej ;-) ja potrafię zrobić MEEEGAAA awanturę o najmniejszy drobiazg

Do góry